Life

Unde și-au petrecut vacanța Petre Roman și soția sa. Silvia Chifiriuc a apărut într-o ținută îndrăzneață

Petre Roman și soția sa și-au petrecut vacanța în Grecia. Silvia Chifiriuc a postat pentru prima dată o poză în care apare într-o ținută foarte îndrăzneață.
24.08.2021 | 20:15
Unde siau petrecut vacanta Petre Roman si sotia sa Silvia Chifiriuc a aparut intro tinuta indrazneata
ADVERTISEMENT

Soția lui Petre Roman are o siluetă de invidiat la 48 de ani. Silvia Chifiriuc a postat pe rețelele de socializare o poză din vacanța petrecută în Grecia în care a apărut într-o ținută sport, fustă foarte scurtă și bustieră.

Silvia Chifiriuc a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor, dar pe pagina sa de socializare publică uneori fotografii cu soțul și fiul lor.

ADVERTISEMENT

Unde și-au petrecut vacanța Petre Roman și soția sa. Silvia Chifiriuc a apărut într-o ținută sumară

Pentru prima dată, soția lui Petre Roman a postat o fotografie îndrăzneață cu ea, din vacanța Grecia. Nu a postat însă nicio imagine în costum de baie așa cum fac alte vedete, chiar dacă are un corp de invidiat.

Silvia Chifiriuc a ales o ținută sport, alcătuită dintr-o fustă scurtă și o bustieră. Este clar faptul că Petre Roman se mândrește cu mai tânăra sa soție.

ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc a mai postat și alte fotografii din vacanța din Grecia, în una dintre acestea apărând cu fiul ei și al lui Petre Roman, Petruș.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în urmă cu 11 ani

Petre Roman și soția sa formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Chiar dacă la începutul relației au avut de trecut peste momente delicate (divorțul lui Petre Roman de Mioara Roman), se pare că se înțeleg mai bine ca niciodată. S-au căsătorit în anul 2009 și au împreună un băiat, Petruș.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut 11 ani de atunci, se pare că cei doi se iubesc ca în prima zi, dovadă fiind mesajul postat de cântăreață de ziua fostului premier.

“Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani.”, a scris aceasta pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

“Mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia…

Nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasă inimii mele”, a declarat în urmă cu ceva vreme Petre Roman în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

ADVERTISEMENT
Tags: