Carousel hot news

Fiasco! Ecran gigant pentru doar cîteva zeci de olteni

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat aseară, pe pagina personală de facebook, că, în urma numărului mare de solicitări de bilete, foarte mulţi fani olteni nu pot vedea live meciul CS U -...
01.03.2015 | 18:46

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat aseară, pe pagina personală de facebook, că, în urma numărului mare de solicitări de bilete, foarte mulţi fani olteni nu pot vedea live meciul CS U – Steaua de pe stadionul Extensiv. În aceste condiţii, edilul in Bănie a dispus să fie montat un ecran gigant lîngă Teatrul Naţional, acolo unde suporterii fără bilet pot viziona partida.

Însă totul s-a transformat într-un adevărat fiasco, deoarece în locul stabilit nu s-au strîns decît cîteva zeci de fani în timpul partidei CS U Craiova – Steaua, restul microbiştilor fără bilet preferînd să vadă jocul din faţa televizorului, de acasă sau să se bucure de o zi de primăvară în oraş.

Iar ultraşii din Peluza Sud, susţinători ai FC Universitatea Craiova, nu au ratat momentul să-şi ironizeze “rivalii” din oraş pe reţelele de socializare, comentînd la pozele cu puţinii microbişti din piaţa unde a fost instalat ecranul, în timpul meciului: “Unde sînt suporterii lui CS U? 10 oameni în piaţă, aştia sînteţi!”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri