Life

Invitație la distracție! Unde poți petrece în București, dacă ai certificatul verde. Ce concerte se anunță

Fanatik îți spune unde te poți distra în capitala București în luna noiembrie, dacă ai certificatul verde!
29.10.2021 | 18:30
Invitatie la distractie Unde poti petrece in Bucuresti daca ai certificatul verde Ce concerte se anunta
Ce concerte au loc în luna noiembrie 2021 în București. Foto: Facebook/Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu vaccinarea făcută ori cu prezentarea unei dovezi de siguranță sanitară, românii pot în continuare să se simtă bine alături de prieteni la un pahar de vorbă, la un concert, în localul lor preferat.

Luna noiembrie 2021 nu este lipsită de recitaluri în București. O serie de artiști le dau întâlnire fanilor în ultima lună de toamnă, încântându-i cu muzica și prezența lor.

ADVERTISEMENT

Luna spectacolelor debutează cu un concert extraordinar susținut de trupa Direcția 5 pe 3 noiembrie, la Sala Palatului. Formația va cânta miercurea viitoare începând cu ora 20:00.

Unde te poți distra la concerte în București, în luna noiembrie 2021, în condiții stricte de pandemie

Trupa Urma le dă întâlnire bucureștenilor în clubul Expirat în aceeași zi, începând cu orele 20:00. Evident, accesul în local, ca în toate cafenelele, barurile și cluburile se vor face pe baza prezentării certificatului verde.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, vocea inconfundabilă de peste Prut, îi cheamă la o seară magică pe oameni la Hard Rock Cafe, tot pe 3 noiembrie, începând cu ora 21:30.

Alifantis & ZAN duc legenda muzicii folk mai departe într-un recital de zile mari pe 4 noiembrie, la Hard Rock Cafe, în nordul Capitalei, tot de la 21:30.

ADVERTISEMENT

Pasionații de operă nu sunt nici ei vitregiți de bucuria muzicii clasice și a spectacolului fin. Pe 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Opera Națională din București, dornicii de cultură adevărată sunt așteptați la „Spărgătorul de nuci”.

Trupa rock Luna amară vine în fața avizilor acestui gen pe 9 noiembrie, de la ora 20:00, la clubul Expirat.

ADVERTISEMENT

În a doua zi, același club le face din nou cunoștință locuitorilor de pe plaiurile dâmbovițene cu The Mono Jacks, tot de la 20:00.

În aceeași azi, Despot cu a lui Vița de Vie susțin un concert electrizant la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30.

Fuego încheie luna cu un show de zile mari la Sala Palatului

O surpriză uriașă în noiembrie o reprezintă duetul marilor artiști Al Bano & Romina Power. Legendarul cuplu italian va fi în fața oamenilor pe 11 noiembrie, de la ora 19:30, la Sala Palatului.

Tot pe 11 noiembrie, de la 21:30, Holograf cântă la Hard Rock Cafe. Jukebox și Julie Mayaya le dau întâlnire petrecăreților vineri, 12 noiembrie, de la ora 20:30, la The Pub – Universității.

Smiley se prezintă în fața admiratorilor pe 23 noiembrie la Hard Rock Cafe, de la 21:30. Elena Gheorghe susține un concert aromânesc la Sala Palatului și promite un show cu totul fabulos pe 24 noiembrie, de la ora 20:00.

Luni, pe 29 noiembrie, Fuego îi așteaptă pe fani la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.  Informațiile despre concertele marilor artiști în Capitală din luna noiembrie 2021 au fost preluate de pe site-ul infomusic.ro.

ADVERTISEMENT