Fotbal intern

Unde trebuie să fie folosit Olimpiu Moruțan la FCSB! Mesaj clar pentru Toni Petrea

15.02.2021 | 11:18
Unde trebuie sa fie folosit Olimpiu Morutan la FCSB Mesaj clar pentru Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României, Cristi Dulca, este de părere că cei de la FCSB ar trebui să-l folosească pe Olimpiu Moruțan în banda dreaptă, deoarece acolo dă cel mai bun randament.

De altfel, Toni Petrea l-a folosit în această poziție pe tânărul fotbalist în partida pierdută la cu FC Hermannstadt, dar Moruțan nu a făcut un joc prea bun și a fost înlocuit în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a realizat un reportaj emoționant chiar în locul unde noua mină de aur a lui Gigi Becali a bătut mingea pentru prima oară, comuna Cătina, aflată la la 60 de kilometri de Cluj Napoca.

Cristi Dulca crede că FCSB trebuie să-l joace pe Olimpiu Moruțan în banda dreaptă

”Eu îl văd pe Moruțan în dreapta pentru că are viteză, tehnicitate foarte bună, dar și în spatele vârfului. E un jucător care are disponibilitate la efort, se mișcă foarte mult, vine la primit, încearcă să fie cu fața la joc și să fie unu contra unu”, a declarat Cristi Dulca despre pozițiile în care ar trebui folosit Olimpiu Moruțan la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Îl știu pe Moruțan de când avea 9 ani și am știut că o să ajungă mare, a fost coleg cu fiul meu. Țin minte perioada în care a fost criticat tot timpul, etapă de etapă, la fiecare meci și mă bucur că a rămas cu picioarele pe pământ și a avut un psihic foarte bun. Au fost jucători care nu au făcut față presiunii. Acum o să vedem unde o să ajungă”, a mai spus tehnicianul pentru prosport.ro.

Moruțan s-a plâns că în ultima vreme a primit numeroase mesaje în care i se cereau explicații pentru declarațiile apărute pe noul cont de pe rețelele de socializare, dar jucătorul de la FCSB a anunțat că totul este un fals, fiind vorba de de furt de identitate.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor, Toni Petrea s-a arătat extrem de deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi și i-a acuzat că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor.

Pe lângă înfrângerea din partida Hermannstadt – FCSB 1-0, întâlnirea de la Mediaș a scos în evidență tensiunea care domnește în rândul grupării bucureștene, MM Stoica și Thomas Neubert, fiind  implicați într-un scandal în tribune.

ADVERTISEMENT

În plus, Toni Petrea a mai primit o veste proastă, căpitanul Florin Tănase fiind suspendat pentru întâlnirea FCSB – Chindia Târgoviște, care se va disputa duminică, 21 februarie, de la ora 20:30, după ce a încasat al patrulea cartonaș galben în acest sezon în partida cu Hermannstadt.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 8,75 este cota pentru „scor corect: 2-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT