Fotbal intern

S-a decis! Unde se face noul stadion al lui Dinamo. SURPRIZĂ MARE!

Veştile se succed repede pentru fanii dinamovişti. În urmă cu patru zile s-a decis ca Dinamo să fie parte din proiectul "stadioane pentru Euro" a Companiei Naţionale de Investiţii, prin care...
04.09.2017 | 11:23
Sa decis Unde se face noul stadion al lui Dinamo SURPRIZA MARE

Veştile se succed repede pentru fanii dinamovişti. În urmă cu patru zile s-a decis ca Dinamo să fie parte din proiectul “stadioane pentru Euro” a Companiei Naţionale de Investiţii, prin care urmează să fie refăcute patru arene bucureştene în vederea Euro 2020. Acum, s-a decis şi unde se va construi noul stadion.

Iar acesta va fi tot în incinta complexului din Şoseaua Ştefan cel Mare, numai că nu e vorba de actuala arenă! Preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a fost cea care a dezvăluit acest lucru printr-o postare pe facebook: ”Pista rămâne, doar că stadionul nou va fi în Parcul Dinamo”,. Astfel, e clar că visul fanilor dinamovişti, stadionul fără pistă, va deveni realitate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Deci, în acest moment se prefigurează faptul că în Complexul Sportiv Dinamo vor fi două arene, una de fotbal şi cealaltă, actualul stadion, pentru atletism. Stadionul Dinamo va fi construit probabil pe locul actualului velodrom, care este scos de uz de foarte multă vreme, reluând astfel un proiect vechi de 10 ani. Atunci, grupul de acţionari din “Ştefan cel Mare” voia să construiască o arenă nouă pe acel loc, modelul fiind stadionul din Brescia.

Din informaţiile preliminare, noua arenă a lui Dinamo ar urma să aibă 15.000 de locuri. În complexul din Ştefan cel Mare există două terenuri care nu sunt folosite în acest moment: velodromul, scos din uz de ani de zile şi într-o stare avansată de degradare, şi stadionul de rugby, care în ultimii ani foloseşte la aterizarea elicopterelor medicale pentru cele două spitale din apropiere.