Life

Unde va fi depus trupul lui Mitică Popescu. Toți cei care l-au îndrăgit vor putea veni să-și ia rămas bun

Unde va fi depus trupul lui Mitică Popescu, după ce actorul a murit marți, la vârsta de 86 de ani, la Spitalul Elias din Capitală.
04.01.2023 | 15:56
Unde va fi depus trupul lui Mitica Popescu Toti cei care lau indragit vor putea veni sasi ia ramas bun
Mitică Popescu a murit marți, 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre moartea lui Mitică Popescu. Trupul fără viață al actorului urmează a fi adus într-un loc unde toți cei care l-au cunoscut îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Unde va fi depus trupul lui Mitică Popescu

Mitică Popescu va fi depus la Teatrul Mic din Capitală, (unde și-a desfășurat cea mai mare parte a carierei-n.r) miercuri, 4 ianuarie 2023. Aici va fi transportat de la Spitalul Elias, locul unde și-a dat ultima suflare, în urma unor probleme cardiace.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu a decedat marți, la vârsta de 86 de ani. Ultima lună din viață și-a petrecut-o mai mult sub supravegherea medicilor. La jumătatea lui decembrie, actorul a ajuns la Spitalul Floreasca, secția Cardiologie, din cauza unui AVC. Pe data de 29 decembrie, a fost internat la Spitalul Elias.

Ce mesaj a transmis familia lui Mitică Popescu

Familia maestrului în arta teatrului și a filmului a reacționat după ce a aflat de pierderea lui. A transmis un comunicat că până în ultima clipă Mitică Popescu a înfruntat viața și că și-a iubit nespus profesia și fanii.

ADVERTISEMENT

”A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc (…)

Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, a comunicat familia actorului, potrivit HotNews.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu, văduv de 2 decenii

Mitică Popescu era văduv de mai bine de 20 de ani, după ce în 1998 i-a murit soția, actrița Leopoldina Bălănuță. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, iar după decesul ei, actorul nu s-a mai recăsătorit.

Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță s-au cunoscut la Teatrul Mic și, în pofida iubirii lor, nu au reușit să aibă un copil. Într-un interviu mai vechi, din 2011, pentru Adevărul, actorul mărturisea că regretă că nu a devenit tată și invoca drept motiv timpul pe care l-a dedicat în profunzime meseriei sale.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu este cunoscut publicului nu doar ca actor, ci și ca prezentator al emisiunii ”D’ale lu’ Mitică”, difuzată pe TVR 2, din decembrie 1999.

ADVERTISEMENT