Life

Unde va fi înmormântată Gabi Luncă. Rudele țin cont de ultima dorință a cântăreței

03.04.2021 | 18:02
Unde va fi inmormantata Gabi Lunca Rudele tin cont de ultima dorinta a cantaretei
Unde va fi înmormântată Gabi Luncă. Rudele țin cont de ultima dorință a cântăreței. Sursa foto: infomusic.ro
ADVERTISEMENT

Gabi Luncă urmează să fie înmormântată săptămâna viitoare, rudele ținând cont de ultima dorință a artistei care s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Solista a fost internată în spital mai bine de 14 zile din cauza virusului din China. 

Rudele cântăreței de muzică lăutărească fac acum toate pregătirile necesare pentru a o conduce pe ultimul drum. Fiica cea mică a vedetei și a Ion Onoriu a mărturisit că a făcut o solicitare la DSP pentru a o îngropa pe regretata cântăreață fără normele covid.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, Gabi Luncă ar urma să aibă parte de o înmormântare creștinească, chiar și un spectacol în memoria marii doamne a muzicii lăutărești, de la care nu vor lipsi porumbeii albi și covorul roșu.

Când și unde va fi înmormântată artista Gabi Luncă. Rudele au dezvăluit totul

Familia regretatei cântărețe dorește să țină cont de ultima dorință a lui Gabi Luncă, aceea de a fi înmormântată lângă soțul ei, acordeonistul Ion Onoriu, care a decedat în anul 1988. Acesta este îngropat în cimitirul Străulești, dar va fi deshumat pentru a fi înmormântat în Dămăroaia, unde are loc de veci regretata cântăreață.

ADVERTISEMENT

Așadar, cei doi artiști își vor dormi somnul de veci unul lângă celălalt, trupul neînsuflețit al solistei urmând să stea în spital până luni, 5 aprilie, înmormântarea fiind programată pentru a doua zi.

„Asta a fost dorința mamei mele, să fie împreună cu tata și după moarte. Vom face tot ce este posibil să-i îndeplinim dorința. Îmi înmormântez ambii părinți”, a declarat fiica regretatei soliste Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Familia celebrei soliste de muzică lăutărească Gabi Luncă a sperat până în ultima clipă că starea de sănătate a vedetei va fi una mai bună. Din păcate, virusul din China a făcut ravagii în organismul cântăreței, care a încetat în data de 2 aprilie.

Artista a reușit să învingă în urmă cu câțiva ani cancerul, însă acum nu a mai putut lupta. A murit la 81 de ani lăsând în urma sa patru copii, care s-au rugat constant ca mama lor să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

„Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise.

Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a mai spus fiica cea mică a lui Gabi Luncă.

ADVERTISEMENT