Life

Unde va fi înmormântată Lisa Marie Presley. Familia i-a respectat ultima sa dorință

Lisa Marie Presley s-a stins fulgerător din viață la doar 54 de ani, iar dispariția sa a fost un șoc pentru întreaga familie, care acum se pregătește de înmormântare.
14.01.2023 | 10:12
Unde va fi inmormantata Lisa Marie Presley Familia ia respectat ultima sa dorinta
Unde va fi înmormântată Lisa Marie Presley. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac în cursul zilei de joi. Deși s-a intervenit la timp, iar singura fiică a lui Elvis Presley părea că își revine, lucrurile au degenerat mai târziu.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată alături de fiul și de tatăl său, Elvis Presley

În noaptea de joi spre vineri, Lisa Marie Presley a încetat din viață la doar 54 de ani, iar tragicul anunț a fost făcut chiar de mama sa, Priscilla Presley.

ADVERTISEMENT

Acum, familia se pregătește pentru înmormântarea acesteia și a avut grijă să îi respecte și ultima dorință. Astfel, conform anunțului făcut de un reprezentant al acesteia, Lisa Marie Presley urmează să fie înmormântată a proprietatea familiei din Tennessee, Graceland, alături de fiul, dar și de tatăl său.

”Locul final de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, lângă fiul ei iubit, Ben”, a declarat un reprezentant al fiicei ei.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că ultima dorință a singurei fiice a lui Elvis Presley era să fie alături de fiul său. Benjamin Keough s-a sinucis în luna august 2020, la vârsta de 27 de ani.

Se pare că tânărul se lupta cu depresia și nimeni nu a putut să îl oprească. Acesta a decis să se împuște singur, iar evenimentul de atunci a marcat-o pe mama sa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape trei luni de zile, la doi ani de la tragedie, Lisa Marie Presley posta un mesaj extrem de emoționant pe contul personal de socializare.

Drama trăită de Lisa Marie Presley

Aceasta dezvăluia că încă nu a depășit pierderea fiului său și că speră ca la un moment dat, cei doi să poată să fie împreună din nou. 

ADVERTISEMENT

”Frumosul, frumosul meu înger…Am venerat pământul pe care ai pășit, pe acest pământ și acum în Rai. Inima și sufletul meu au plecat cu tine. În lipsa ta, profunzimea durerii este sufocantă și fără sfârșit, în fiecare clipă a fiecărei zile.

Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog să mă aștepți, dragostea mea, și să mă ții de mână în timp ce eu rămân să continui să le protejez și să le cresc pe surorile tale mai mici și să fiu aici pentru Riley. Știu că ți-ai dori asta”, era doar o parte dintre mesajul postat atunci de fiica lui Elvis Presley.

Și iată că la nici trei luni de atunci, aceasta a reușit în final să ajungă la fiul ei, mult prea devreme însă.

Menționăm faptul că pe lângă Benjamin Keough, Lisa Marie Presley mai are alte trei fiice. Este vorba despre actrița Riley Keough și gemenele Finley şi Harper Lockwood.

ADVERTISEMENT