Life

Unde va fi mormântul lui Alexandru Arșinel, în Cimitirul Bellu. Locul său nu se va afla pe Aleea Artiștilor

Alexandru Arșinel va fi înmormântat în Cimitirul Bellu, dar nu pe Aleea Artiștilor. Unde se va afla locul de veci al marelui actor.
01.10.2022 | 12:06
Unde va fi mormantul lui Alexandru Arsinel in Cimitirul Bellu Locul sau nu se va afla pe Aleea Artistilor
Când și unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre decesul lui Alexandru Arșinel. Trupul neînsuflețit al marelui actor nu va fi îngropat pe Aleea Artiștilor, din Cimitirul Bellu, așa cum mulți se așteptau.

Alexandru Arșinel și-a pregătit din timp locul de veci. Unde va fi înmormântat actorul

Duminică va avea loc înmormântarea artistului, iar locul de veci și l-a ales el, încă din perioada vieții, după ce a trecut printr-un transplant de rinichi.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel își are mormântul pregătit pe aleea principală de lângă capela Cimitirului Bellu, în apropiere de Aleea Scriitorilor, scrie Observator. Atunci când trăia, actorul spunea că nu vrea să-și deranjeze familia, de aceea și-a cumpărat locul de veci.

Acum, cei dragi nu au decât să-i pregătească funeraliile și să graveze numele lui, dar și al soției lui, Marilena ( așa cum și-a dorit actorul-n.r), pe monumentul funerar.

ADVERTISEMENT

”Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, spunea Alexandru Arșinel atunci când a anunțat că și-a găsit deja loc de veci.

Unde se află în prezent depus trupul lui Alexandru Arșinel

În prezent, trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, pe care l-a condus din funcția de director, dar anul acesta nu i s-a mai prelungit contractul.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fiii lui Alexandru Arșinel, Bogdan Arșinel, a oferit detalii despre funeraliile tatălui său, în exclusivitate pentru FANATIK.

”Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14 la teatru, la Tănase. Va sta până mâine la prânz. Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu”, a spus Bogdan Arșinel despre părintele său, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a plecat din această lume pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. În ultimii ani, de fapt, a avut o stare de sănătate precară. Artistul a trecut printr-o operație prin care i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii, a suferit de Covid-19, a avut nevoie de transplant de rinichi, intervenții la coloană și a fost diagnosticat și cu diabet zaharat.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde se afla internat la Secția de Terapie Intensivă de o săptămână.

ADVERTISEMENT