Sport

Unde va juca Atanas Trică din sezonul viitor?! Nepotul lui Ilie Balaci și-a „anunțat” plecarea de la CSA Steaua

Atanas Trică și-a anunțat plecarea de la CSA Steaua București, iar nepotul lui Ilie Balaci va reveni în SuperLiga după perioada în Ghencea.
23.05.2023 | 22:05
Unde va juca Atanas Trica din sezonul viitor Nepotul lui Ilie Balaci sia anuntat plecarea de la CSA Steaua
Unde va juca Atanas Trică din sezonul viitor?! Nepotul lui Ilie Balaci și-a „anunțat” plecarea de la CSA Steaua. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Atanas Trică și-a luat adio de la CSA Steaua București la finalul sezonului 2022-2023 din Liga 2 Casa Pariurilor. Nepotul legendarului Ilie Balaci se va întoarce la Universitatea Craiova, iar fanii „alb-albaștrilor” îl așteaptă cu brațele deschise în Bănie.

Atanas Trică își termină împrumutul la CSA Steua! Unde va juca nepotul lui Ilie Balaci în sezonul viitor

Universitatea Craiova primește întâriri în ofensivă pentru sezonul viitor din SuperLiga înaintea ultimului meci din play-off cu Sepsi OSK. Nepotul lui Ilie Balaci își anunță revenirea la formația din Bănie după sfârșitul împrumutului la CSA Steaua București din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

După un sezon petrecut în tricoul „militarilor”, Atanas Trică a decis să nu își prelungească împrumutul la trupa lui Daniel Oprița, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Doar patru jucători de la CSA Steaua au contract cu formația din Ghencea pentru sezonul viitor.

Atanas Trică a făcut anunțul cu privire la viitorul său pe rețelele de socializare, iar acesta a avut un mesaj pentru gruparea din Ghencea. Nepotul lui Ilie Balaci și-a schimbat și imaginea de profil și a ales să folosească o poză din derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova, scor 1-6, atunci când a marcat primul gol în tricoul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Atanas Trică va avea o misiune dificilă la Universitatea Craiova, deoarece nepotul lui Ilie Balaci va avea o concurență seriosă, fiind pe același post cu Elvir Koljic sau Jovan Markovic. Din informațiile site-ului nostru, nepotul lui Ilie Balaci probabil va fi împrumutat pentru că își dorește să aibă mai multe minute.

„Militarii” au terminat pe poziția secundă în Liga 2 Casa Pariurilor, însă trupa lui Daniel Oprița nu are drept de promovare în SuperLiga. CSA Steaua – Gloria Buzău, scor 4-2, a fost ultimul meci pentru Atanas Trică înaintea revenirii în Bănie, însă nepotul lui Ilie Balaci nu a mers împreună cu colegii săi la galeria din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Atanas Trică, declarație de dragoste pentru Universitatea Craiova: „Am simțit o legătură foarte puternică”

Atanas Trică a dezvăluit că ziua în care bunicul său a fost omagiat în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB pe „Ion Oblemenco” l-a făcut să se îndrăgostească de formația din Bănie. Acesta mărturisea că își dorește să înscrie cât mai multe goluri în tricoul „alb-albaștrilor” după împrumutul la CSA Steaua.

Fotbalistul promovat de Marinous Ouzunidis la Universitatea Craiova este văzut una dintre speranțele fotbalului craiovean. Tânărul atacant a marcat un singur gol pentru olteni, însă rămane unul dintre favoriții suporterilor din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Am simțit o legătură foarte puternică de Universitatea Craiova abia după ce a murit bunicul meu. Am văzut la televizor meciul cu FCSB,  fix când a murit, și ce atmosferă a fost ceva incredibil. A contat un pic faptul că tatăl meu a jucat la Steaua, să fiu sincer. E un club foarte frumos.

În vară o să mă întorc la Craiova. Al treilea obiectiv pentru 2023 este să am cât mai multe goluri la Craiova. N-am mai vorbit cu nimeni de la Universitatea în ultimul timp”, spunea Atanas Trică în urmă cu aproximativ șase luni.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT