Fotbal intern

Unde va juca FCSB meciurile de acasă. FANATIK confirmat. Dică: “Să nu uite că i-am promovat!”

16.11.2018 | 17:08
Unde va juca FCSB meciurile de acasa FANATIK confirmat Dica Sa nu uite ca iam promovat

Nicolae Dică a confirmat informaţia oferită în premieră de FANATIK.RO, aceea că FCSB va juca următoarele meciuri de pe teren propriu la Piteşti.

Roş-albaştrii au luat această decizie în urma închiderii Arenei Naţionale, care urmează să fie “indisponibilă” aproximativ trei luni, până la refacerea completă a gazonului.

“Am vorbit cu MM Stoica si cu patronul si am spus ca ar fi bine sa jucam la Pitesti, pentru ca atunci cand am mai fost acolo, in urma cu doi ani si jumatate, echipa a fost primita foarte bine, a avut parte de sustinere si de conditii foarte bune, plus ca ar fi bine si pentru Pitesti sa vina o echipa de Liga 1, sa joace acolo cea mai titrata echipa din fotbalul romanesc”, a fost declaraţia lui Dică la o televiziune de sport.

Unde va juca FCSB meciurile de acasă. Mesajul lui Dică pentru fanii lui FC Argeş

Dică a lămurit unde va juca FCSB meciurile de acasă şi a dezvăluit şi cum s-a ajuns la varianta Piteşti. Antrenorul FCSB a vorbit şi despre mesajul ameninţător al fanilor lui FC Argeş, care au anunţat că nu vor permite ca arena marelui Dobrin să fie “pângărită”.

”Suporterii s-au grăbit să facă acele afirmații, au uitat că eu am promovat echipa din Liga 3 în Liga 2. Atunci ei nu erau alături de noi. Sigur, nu ne numeam FC Argeș, dar era aceeași echipă. A fost o discuție să nu mai mergem la Voluntari, pentru că nici rezultate bune nu am avut, nu au venit nici suporterii, așa că ne-am reorientat. Au mai fost și variantele Giurgiu și Ploiești, dar le-am abandonat repede. La Giurgiu nu venea multă lume, iar la Ploiești se știe adversitatea fanilor față de echipele din Capitală”, a explicat Dică.