ADVERTISEMENT
News

Unde va petrece Familia Regală sărbătorile. Program restrâns pentru aceștia. Video

Autor: Cerasela Stafie | 20.12.2020 | 15:23
Unde va petrece Familia Regală sărbătorile. Program restrâns pentru aceștia. Video
Unde va petrece Familia Regală sărbătorile. Program restrâns de sărbători. Video Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Familia Regală a României va petrece Crăciunul și Revelionul la Castelul de la Săvârșin. Programul acestor sărbători se va desfășura într-un cadru restrâns din cauza pandemiei de SARS – CoV – 2.

ADVERTISEMENT

Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei a transmis un comunicat în care anunță că Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia vor petrece sărbătorile la Săvârșin, scrie Agerpres.

Totodată, respectivul mesaj mai anunță care este programul pe care Familia Regală îl va avea cu această ocazie, reprezentat de unele acțiuni umanitare, menționând că acesta o să fie unul desfășurat în cadru restrâns ca urmare a crizei sanitare cu care umanitatea se confruntă.

ADVERTISEMENT

Unde va petrece Familia Regală sărbătorile. Program în cadru restrâns, în acest an

Majestatea Sa Margareta și Principesa Sofia vor face o donație spitalului din Săvârșin, constând în echipamente pentru paturi, saltele, dar și punct de spălătorie. Aceasta va avea loc în ziua de marți, la ora 12:00 și o să fie făcută în aer liber, în zona din fața spitalului.

În aceeași zi, dar la ora 12:30, angajații Castelului Regal și ai Ocolului Silvic din Săvârşin vor primi daruri de Crăciun de la Principele Radu și de la Custodele Coroanei, Margareta. La eveniment o să fie prezent și primarul localității, Ioan Vodicean, dar și preotul paroh, Călin Mădăluţă.

ADVERTISEMENT
Lumini de Crăciun la Castelul Săvârșin
Lumini de Crăciun la Castelul Săvârșin
Sursa foto: Captură video

În ziua următoare, miercuri, la ora 12:00, Principesa Sofia și Majestatea Sa Margareta vor face daruri familiilor nevoiașe din respectiva localitate.

„În fiecare an, Majestatea Sa obişnuia să prezinte presei bradul din Salonul mare al Castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare. Anul acesta, Biroul de Presă va pune la dispoziţie imaginile cu pregătirile de Crăciun filmate în interiorul Castelului” mai anunță comunicatul transmis publicației citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Pe contul oficial de YouTube al Familiei Regale a fost distribut un videoclip cu pregătirile de sărbători realizate la Săvârșin și primele imagini cu respectivul brad.

În ajun de Crăciun, „Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei”. Comunicatul trimis presei mai anunță că restul zilelor de Crăciun, dar și Anul Nou vor fi petrecute în privat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!