Fotbal intern

Unde vezi la TV meciurile jucate în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1. Anunțul oficial

11.07.2019 | 22:29
Unde vezi la TV meciurile jucate in sezonul 2019  2020 din Liga 1 Anuntul oficial

Se știe unde poți să vezi la TV meciurile jucate în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1. Clever Media Network, deținătoarea posturilor Look Plus și Look Sport, a anunțat că a semnat contractul pentru drepturile TV cu societatea eAD.RO Interactive pentru următoarele 5 sezoane.


UPDATE, 11 iulie, ora 22:29 / Postul de televiziune Digi Sport a anunțat că va transmite meciurile din Liga 1 în următoarele cinci sezoane.


UPDATE. Încă un post TV a anunțat că va transmite meciurile din Liga 1. Telespectatorii vor putea urmări toate partidele etapei și pe Telekom Sport.


Unde vezi la TV meciurile jucate în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1

Astfel, Look Plus și Look Sport vor transmite integral toate meciurile din Liga 1 până în 2024, iar telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze în fiecare sezon 270 de partide de fotbal. Mai mult, începând din această vară au fost lansate încă două posturi TV – Look Sport 2 și Look Sport 3.

Comunicatul integral:

„Liga 1 se va vedea la televiziunile Look în următoarele 5 sezoane.
Clever Media Network, deținătoarea posturilor Look Plus și Look Sport, și societatea eAD.ro. Interactive au semnat contractul pentru drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 pentru urmatoarele 5 sezoane.
Până în 2024, Look Plus și Look Sport vor transmite integral cea mai urmărită competiție sportivă din România, telespectatorii urmând a putea viziona în fiecare sezon 270 de partide de fotbal.

Fază de joc din meciul FCSB - Universitatea Craiova
Fază de joc din meciul FCSB – Universitatea Craiova

Posturile TV Look Plus și Look Sport sunt prezente la nivel național în grilele tuturor marilor operator de cablu, satelit și IPTV. Look Plus și Look Sport difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, meciuri din Liga a II-a, meciuri din Campionatul de Fotbal Portugaliei și al Turciei.
Începând din această vară, Clever Media Network a lansat 2 posturi TV – Look Sport 2 și Look Sport 3 și pregătește multe alte suprize importante pentru telespectatori, urmând ca acestea să fie anunțate în curând.

Clever Media Network este compania deținătoare a televiziunilor LOOK TV și LOOK Plus și își propune să devină unul dintre principalii jucători pe piața media din România. Lansată în ianuarie 2015, EAD a devenit în scurt timp una dintre cele mai dinamice agenții de vânzare publicitate din România, cu un portofoliu de peste 50 de website-uri, printre care toate publicațiile trustului Adevărul Holding, precum și telekomsport.ro. EAD a decis să intre pe piața drepturilor sportive și a marketingului sportiv în 2017, când a preluat drepturile mass-media (tv) ale Ligii 1 la fotbal, iar în această primavară a semnat un contract nou, pe urmatoarele 5 sezoane, cu Liga Profesionistă de Fotbal pentru drepturile mass-media și de naming ale Ligii 1.

Din 2018, EAD a început să furnizeze servicii de promovare pe stadioane, semnând contracte cu cluburile de fotbal CFR Cluj (campioana ultimelor două sezoane), Astra Giurgiu, Poli Iași, FC Botoșani, Hermannstadt și Universitatea Cluj. Pe aceste stadione EAD va vinde exclusiv publicitatea pe sistemele de tip LED amplasate pe primul inel. De anul trecut, EAD vinde în exclusivitate spațiile de publicitate pe televiziunile Look Plus, Look Sport și Profit.ro TV”.

  • 28.000.000 de euro pe an a plătit firma eAD.RO Interactive