Life

Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol. Locul este unul de poveste și e rezervat oamenilor cu bani mulți

În ce loc se va desfășura ceremonia dintre Smiley și Gina Pistol. E unic, special, de poveste și dedicat celor cu averi mari.
22.05.2023 | 20:56
Unde vor face nunta Smiley si Gina Pistol Locul este unul de poveste si e rezervat oamenilor cu bani multi
În ce loc se va desfășura ceremonia dintre Smiley și Gina Pistol. E unic, special, de poveste și dedicat celor cu averi mari. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde vor face nunta prezentatorul de la Românii au talent și gazda emisiunii Chefi la cuțite. Locul este unul de poveste și e rezervat oamenilor cu bani mulți. Ceremonia este programată pentru finalul săptămânii.

În ce loc se va desfășura ceremonia dintre Smiley și Gina Pistol. E unic, special, de poveste și dedicat celor cu averi mari

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ziua cea mare. Acum s-a aflat și în ce loc se va desfășura ceremonia lor, fiind vorba de un cadru unic, special, de poveste și dedicat celor cu averi mari.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist nu s-a uitat la bani când a ales locația în care își va uni destinul cu aleasa inimii sale. Cântărețul și mama fiicei sale, Josephine Ana, au ales să se căsătorească pe malul lacului, în mijlocul naturii.

Ceremonia va fi la Palatul Snagov, unde vor fi prezente cel puțin 200 de persoane. Cea care a pus la punct toate detaliile a fost frumoasa blondină, care a primit ajutor din partea unui organizator de evenimente.

ADVERTISEMENT

„Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente.

Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, a declarat organizatorul nunții dintre Smiley și Gina Pistol pentru cancan.ro. Nunta va avea loc sâmbătă, 27 mai 2023, dar nu se știe la ce oră.

ADVERTISEMENT

Meniul cu care cei doi îndrăgostiți își vor delecta invitații va fi unul eclectic care va combina atât elemente tradiționale, cât și unele moderne. Preparatele vor fi pregătite de cei trei bucătari de la Chefi la cuțite.

Smiley și Gina Pistol, cununie civilă și religioasă în aceeași zi

Smiley și Gina Pistol nu vor să piardă timpul, motiv pentru care vor să bifeze două evenimente importante. Asta înseamnă că prezentatorul de la Românii au talent și blondina vor face cununia civilă și religioasă în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de moderatoarea emisiunii culinare Chefi la cuțite. Vedeta de la Antena 1 nu le-a povestit prea multe fanilor din social media, dorind să păstreze discreția despre ziua cea mare, însă le-a promis că le va spune după cum a fost.

ADVERTISEMENT