Life

Unde vor să îmbătrânească Anca Serea și Adi Sînă. Locul special din România spre care tânjesc: „Eu prefer liniștea”

Anca Serea a vorbit despre locurile pe care intenționează să le viziteze vara aceasta împreună cu soțul ei. Are deja câteva destinații pe listă pentru perioada de concediu.
26.06.2022 | 11:30
Unde vor sa imbatraneasca Anca Serea si Adi Sina Locul special din Romania spre care tanjesc Eu prefer linistea
Anca Serea, alături de soțul ei, Adi Sînă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au câteva planuri de vacanță pentru vara aceasta. Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, unde și-ar dori să fie la bătrânețe, alături de soțul ei.

Anca Serea are deja planurile de vacanță făcute

Anca Serea se gândește deja la perioada în care va avea o vârstă la care cei mai mulți se retrag în liniște din lumina reflectoarelor. Se spune că bătrânețea nu iartă pe nimeni, iar vedeta de televiziune este conștientă că va veni ziua în care nu va mai fi în floarea vârstei.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce planuri are pentru vacanță, Anca a spus că sunt pe listă câteva destinații, cele mai multe în Europa.

Toscana se numără printre destinațiile preferate ale Ancăi, loc din Italia unde va reveni. Până atunci, mai are puțin de tras, agenda ei fiind plină de evenimente. Unul dintre ele va avea loc la mare în viitorul foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

„O să plec la mare pentru că am un eveniment. Ne-am gândit deja și la vacanță. Avem câteva destinații pe listă. Vom merge în Austria, Germania și Italia”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

Maramureș, locul unde i-ar plăcea să își petreacă bătrânețea

Venind vorba despre vacanțe și locuri de vizitat, prezentatoarea tv a mărturisit că ea preferă în general liniștea, iar la bătrânețe și-ar dori foarte tare să se retragă într-un loc departe de forfota din Capitală. Printre locurile magice de la noi în care a regăsit o mică Toscana se numără Maramureșul.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea ca la bătrânețe să stau într-un loc liniștit, calm. Eu prefer liniștea. Am găsit în România, în Maramureș mai exact, câteva locuri care seamănă foarte tare cu Toscana. Nu e nimic bătut în cuie. Sunt multe zone frumoase de la noi unde poți să îți trăiești bătrânețea, dar Maramureșul rămâne în topul meu”, a adăugat Anca Serea.

Până una alta, Anca se bucură de viața agitată pe care o are acum, de care nu se plânge. Pe lângă munca în televiziune, Anca are treabă serioasă acasă, fiind trup și suflet acolo unde au nevoie cei 6 copii de ea.

ADVERTISEMENT
Tags: