Carousel hot news

Naţionala U 17 a României a pierdut, dar s-a calificat la Turneul de Elită!

Naţionala Under 17 a României a reuşit în cele din urmă calificarea la Turneul de Elită, deşi a pierdut cu scorul de 1-0 partida cu Austria. Imediat după joc jucătorii lui Sorin Colceag au...
29.10.2017 | 21:58
Naţionala U 17 a României a pierdut, dar s-a calificat la Turneul de Elită!

Naţionala Under 17 a României a reuşit în cele din urmă calificarea la Turneul de Elită, deşi a pierdut cu scorul de 1-0 partida cu Austria. Imediat după joc jucătorii lui Sorin Colceag au început să plângă mai ales că membrii staff-ului tehnic nu i-au anunţat pe aceştia că Lituania a învins Luxemburg. La finalul jocului Sorin Colceag a făcut următoarele declaraţii deşi ştia rezulatul jocului care ne-a asigurat calificarea.: “

”S-a văzut pe ei trăirile lor, entuziasmul, pasiunea cu care au făcut toate lucrurile în săptămâna asta. Vă daţi seama că astfel de momente nu sunt uşor de digerat. Nu este uşor pentru nimeni dar este bine că am reuşit să ne califică. Însă greu de abioa acum începe deoarece la Turneul de Elită s-au calificat cele mai bune echipe”, a spus la finalul jocului, Sorin Colceag.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Under 17 a remizat cu Luxemburg

Austria a reuşit să se califice de pe prima poziţie, cu maximum de puncte. Pe 6 decembrie tricolorii îşi vor afla adversarii din Turul de Elită, competiţie premergătoare Campionatului European. În această săptămână tricolorii U 17 au remizat şi cu Luxemburg. După finalul jocului respectiv Sorin Colceag a oferit următoarele explicaţii cu privire la rezultatul neaşteptat.

“Luxemburg are un grup omogen, joacă împreună de 3 ani. Au un fotbalist vândut pe 1,5 milioane de euro la Bayern Munchen. Au făcut o selecţie prin toată Europa, au naturalizat jucători şi aşa au ajuns aici. Au jucători prin Bundesliga şi la academii bune din Franţa. Noi atât am putut şi nu trebuei să mire pe nimeni acest rezultat”, a spus Colceag, la finalul partidei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri