Pariuri sportive

Ungaria – Elveția este al doilea duel de la EURO 2024. Se marchează multe goluri? Profită de cota zilei

Ungaria - Elveția este meciul care deschide EURO 2024. Profită de cota zilei la MOZZART BET cu a doua partidă de la turneul final.
14.06.2024 | 22:15
Ungaria  Elvetia este al doilea duel de la EURO 2024 Se marcheaza multe goluri Profita de cota zilei
Ungaria - Elveția este al doilea meci de la EURO 2024, care pune în joc cote ofertante la pariuri. Profită din plin de ofertele MOZZART BET. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ungaria – Elveția este a doua confruntare a competiției EURO 2024. Duelul are loc, 15 iunie, ora 16:00, în prima etapă din Grupa A, pe Stadionul RheinEnergie din Koln. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Ungaria – Elveția este al doilea duel de la EURO 2024. Se marchează multe goluri? Profită de cota zilei

Ungaria și Elveția vor da totul în al doilea meci de la EURO 2024. Trupele antrenate de Marco Rossi și Murat Yakin țintesc spre o calificare în următoarea fază a competiției din Germania.

ADVERTISEMENT

Înainte de acest duel de la Koln, Ungaria a disputat două amicale cu Irlanda (1-2) și Israel (3-0). În schimb, Elveția s-a duelat cu Estonia (4-0) și cu Austria (1-1).

De-a lungul timpului, partidele dintre Ungaria și Elveția s-au dovedit a fi destul de echilibrate și cu multe goluri. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 1.92 cu pronosticul “ambele marchează”.

ADVERTISEMENT

Ungaria dominată de Elveția în duelurile directe

Ungaria și Elveția vor disputa meciul cu numărul 10 în istorie la EURO 2024. În cele 9 partide jucate până acum, naționala din inima Europei a reușit să se impună de cele mai multe ori.

Astfel că elvețienii au 4 victorii, două dintre acestea având loc chiar în ultimele confruntări din 2016 și 2017, ambele în calificările pentru Campionatul Mondial, scor 3-2 și 5-2. În restul confruntărilor dintre cele două, Ungaria are 2 victorii, cea mai recentă în 1981 (3-0), iar celelalte 3 dueluri sunt egaluri, ultimul fiind în 1997 (1-1).

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul “ambele marchează”. Elveția este o echipă cu un spirit al victoriei și care marchează meci de meci în duelurile importante. În schimb, Ungaria se va baza pe vedeta Dominik Szoboszlai care nu a dezamăgit până acum și care a găsit tot timpul soluții pentru ca naționala sa să puncteze pe tabelă.

O singură înfrângere pentru Ungaria în ultimele 5 meciuri

În ultimele 5 meciuri, vecina României de la Vest a arătat mult mai bine decât Elveția. Astfel că Ungaria a obținut 4 victorii cu Israel, Kosovo, Turcia și Muntenegru, dar și o înfrângere cu Irlanda. În schimb, elvețienii au pierdut cu România, au remizat cu Danemarca și Austria și au învins Estonia și Irlanda.

ADVERTISEMENT

Legat de calificarea la EURO 2024, Ungaria nu a avut emoții și a reușit să termine pe prima poziție neînvinsă în grupa G, unde cea mai importantă rivală a fost Serbia, locul 2. În schimb, Elveția a pierdut grupa I în fața României după ce a fost învinsă în ultimul meci la București și s-a calificat de pe locul secund.

  • 1.92 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul “ambele marchează” la meciul Ungaria – Elveția

ADVERTISEMENT