Sport

Ungaria – Franța 1-1. Lovitură de teatru la Budapesta! Maghiarii amână calificarea campioanei mondiale în optimi

FANATIK îți prezintă toate detaliile legate de cel de-al doilea meci al Franței de la Campionatul European. Astăzi, de la ora 19:00, campioana mondială joacă la Budapesta, cu Ungaria.
19.06.2021 | 17:50
Ungaria  Franta 11 Lovitura de teatru la Budapesta Maghiarii amana calificarea campioanei mondiale in optimi
ADVERTISEMENT
19-06-2021
15:39

László Kleinheisler, omul meciului Ungaria - Franța 1-1

László Kleinheisler (27 de ani) a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în Ungaria – Franța 1-1. Mijlocașul ofensiv evoluează din 2019 la Osijek și e cotat de transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

19-06-2021
13:00

Ungaria - Franta 1-1 (Fiola 45+2 / Griezmann 66)

FINAL DE MECI! Ungaria – Franța s-a terminat 1-1. Maghiarii reușesc surpriza și amână astfel calificarea campioanei mondiale în optimile Euro 2020.

Min. 81 – Ratare uriașă a lui Mbappe! Gulacsi scoate mingea trimisă puternic de starul lui PSG.

Min. 66 – GOOOL Franța!!! Griezmann speculează o greșeală a lui Willy Orban și face 1-1!

Min. 59 – Ocazie de egalare a francezilor! Proaspăt intrat, Dembele ia bara la țintă.

Min. 45 +2 – GOOOL Ungaria!!! Șoc total la Budapesta! Ocaziile oaspeților se răzbună! Fiola se strecoară prin apărarea lui Deschamps și deschide scorul cu al doilea său gol la națională!

Min. 31 – Colaborare excelentă între Mbappe și Benzema, dar vârful lui Real Madrid nu reușește să bage mingea în poartă.

Min. 26 – Vești proaste pentru Marco Rossi! Selecționerul Ungariei rămâne fără căpitan. Adam Szalai s-a accidentat și a fost înlocuit cu Nemanja Nikolics.

Min. 17 – O nouă șansă mare de gol a oaspeților! Digne îl servește excelent pe Mbappe, dar starul lui PSG trimite cu capul pe lângă parta lui Gulacsi.

Min. 14 – Ocazie imensă de gol a Franței! Gulacsi se întinde și scoate mingea expediată de Karim Benzema!

Min. 1 – A început meciul!

Înainte de partidă, pe străzile din Bundapesta a fost isterie! Fanii celor două naționale au făcut show total, înainte să ia cu asalt Puskas Arena, singurul stadion de la Euro 2020 pe care se dispută meciuri la capacitate maximă.

19-06-2021
12:00

Echipele de start la Ungaria - Franța

  • Ungaria: Gualcsi (Leipzig) – Botka (Ferencvaros), Orban (Leipzig), Szalai (Fenerbahce) – Nego (Fehervar), Kleinheisler (Osijek), Schafer (Dunajska Streda), Fiola (Fehervar) – Szalai(c) (Mainz), Sallai (Freiburg); Rezerve: Bogdan, Dibusz – Cseri, Holender, Kecskes, Lang, Lovrencsics, Nikolics, Schon, Siger, K. Varga, R. Varga; Selecționer: Marco Rossi
  • Franța: Lloris(c) (Tottenham) – Pavard (Bayern), Varane (Real Madrid), Kimpembe (PSG), Digne (Everton) – Pogba (Man United), Kante (Chelsea), Rabiot (Juventus) – Griezmann (Barcelona) – Benzema (Real Madrid), Mbappe (PSG); Rezerve: Mandanda, Maignan – Dembele, Dubois, Giroud, Hernandez, Kounde, Lemar, Lenglet, Sissoko, Thuram, Tolisso; Selecționer: Didier Deschamps

Meciul Ungaria – Franţa are loc sâmbătă, 19 iunie, cu începere de la ora 16:00 în cadrul grupei F a turneului final de la EURO 2020. Este prima partidă din etapa a 2-a din această grupă, care se va încheia sâmbătă seară cu meciul de la Munchen dintre Germania şi Portugalia.

Unde se joacă meciul Ungaria – Franţa

Confruntarea Ungaria – Franţa se dispută sâmbătă, 19 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta în etapa a 2-a din grupa F de la EURO 2020. În prima rundă Ungaria a rezistat ceva mai bine de 80 de minute, tot acasă, în faţa Portugaliei, după care s-a prăbuşit şi a cedat cu 3-0. Franţa a reuşit un rezultat excepţional, învingând cu 1-0 la Munchen naţionala Germaniei.

ADVERTISEMENT

Ca şi la meciul cu Portugalia autorităţile de la Budapesta nu vor solicita dovada nici unui test anti-COVID 19 sau a vaccinaării, stadionul urmând a fi ocupat în funcţie de numărul de bilete vândut, putându-se ajunge şi la capacitate maximă.

Cine transmite la TV partida Ungaria – Franţa

Partida Ungaria – Franţa se joacă  sâmbătă, 19 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul Ferenc Puskaş din Budapesta ,în etapa a 2-a din grupa F de la EURO 2020 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe postul PRO TV. O mai puteţi viziona şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Mare deosebire de regim climateric între România şi Ungaria la acest moment! În timp ce România este sub ape la Budapesta este de-a dreptul arşiţă, sâmbătă, 19 iunie, termometrele urmând a urca până la 33’34 grade. Va fi aşadar caniculă la ora jocului şi aşa va rămâne zile bune în continuare. Va conduce acest meci arbitrul englez Michael Oliver.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Ungaria – Franţa

Ungaria a căzut în grupa morţii, alături de trei superputeri: Franţa, campioana mondială, Portugalia, campioana europeană şi Germania. Misiune imposibilă, dar ungurii au decis cel puţin să moară frumos şi cu lusitanii au luptat eroic până spre final. Aşa o vor face şi acum, într-un joc în care selecţionerul Marco Rossi îl are absent doar pe mijocaşul Daniel Gazdag, 25 ani, transferat de o lună în Liga americană, la Philadelphia.

ADVERTISEMENT

Franţa are unul dintre cele mai valoroase şi mai bine echilibrate pe compartimente loturi dintre toate participantele la EURO 2020. Aşa încât absenţa lui Kingsley Coman, pentru probleme personale, nu are vreun efect important, selecţionerul Didier Deschamps având nenumărate variante de prim unsprezece.

Demonstraţie de forţă a liniei de mijloc la Munchen

Franţa a pornit la EURO cu un meci extrem de dificil, pe terenul Germaniei. Însă doar pe hârtie a fost un meci greu, pentru că pe teren echipa lui Didier Deschamps a făcut legea mult mai clar decât o arată scorul de 1-0 la final. A avut încă un gol nevalidat pentru ofdaid la Mbappe şi a arătat multă siguranţă,

ADVERTISEMENT

În special cei doi mijlocaşi centrali, probabil cel mai bun cuplu din lume, Pogba – Kante, a fost imperial, recuperând foarte multe baloane dar şi participând la mai toate acţiunile de atac, din pasa genială a lui Pogba rezultând acţiunea din care Hummels avea să îşi înscrie în proprie poartă.

Cote la pariuri pentru Ungaria – Franţa

Bookmakerii îşi pun doar problema la ce diferenţă de scor se va impune Franţa la Budapesta. Cota la victorie a cocoşilor galici este cea mai mică dintr-un meci de până acum la EURO 2020. 1,30 avea Franţa vineri la prânz, dar între timp a scăzut până la 1,25 sau chiar 1,23. Victoria gazdelor, care ar fi o bombă, are valoarea 13,50.

Şapte întâlniri directe există între cele două reprezentative de-a lungul timpului. Până în 1978, la turneul final de CM din Argentina, bilanţul era favorabil Ungariei, cu trei succese şi un egal. Din 1978 ungurii nu au mai câştigat niciodată, în schimb au făcut-o cocoşii tot de trei ori, aşa că bilanţul este egal.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru  Ungaria – Franța: 3,34 este cota pentru „Total Goluri 0-1”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Ungaria – Franța: 2,24 este cota pentru „Pauză sau Final X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT