Sport

Ungaria – Portugalia 0-3. Start lansat pentru campioana en-titre și pentru Cristiano Ronaldo, golgheterul all-time al competiției. Video

Ungaria nu a profitat de masiva susținere a fanilor de la Budapesta și a pierdut la scor de neprezentare primul meci din Grupa F, cu Portugalia.
15.06.2021 | 21:40
Ungaria  Portugalia 03 Start lansat pentru campioana entitre si pentru Cristiano Ronaldo golgheterul alltime al competitiei Video
ADVERTISEMENT

Meciul Ungaria – Portugalia are loc marţi, 15 iunie,  cu începere de la ora 19:00, în cadrul grupei F a turneului final la EURO 2020. Aceasta este ultima grupă şi cu meciurile de astăzi se pune capăt primei runde, de miercuri, 16 iunie, intrându-se în etapa a doua.

Unde se joacă meciul Ungaria – Portugalia

Confruntarea Ungaria – Portugalia se dispută marţi, 15 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Puskas Arena din Budapesta, deschizând prima etapă din grupa F la EURO 2020. Este considerată „grupa morţii”, pentru că alături de campioana Europei, Portugalia, se mai află alte două superputeri: Franţa, campioana mondială en-titre, şi Germania.

ADVERTISEMENT

Interesul în jurul partidei de la Budapesta este enorm. Guvernul Ungariei şi forurile sportive, în acord cu Ministerul Sănătăţii, au anunţat că nu vor exista restricţii, urmând a se juca efectiv cu casa închisă, 65.000 de spectatori în tribune, fără obligativitate de vaccin sau testare!

Cine transmite la TV partida Ungaria – Portugalia

Partida Ungaria – Portugalia se joacă marţi, 15 iunie, de la ora 19:00, la Budapesta, în prima etapă a grupei F la turneul final al EURO 2020 şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane de postul care a preluat tot turneul final în exclusivitate, adică PRO TV. O mai puteţi însă viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În capitala Ungariei, spre deosebire de ţara noastră, vara îşi intră puternic în drepturi. Doar astăzi va fi ceva mai răcoare, dar senin, în jur de 25 de grade la ora partidei, de miercuri urmând a se ajunge şi la 33 de grade şi foarte mult soare. Jocul a fost încredinţat arbitrului turc Cuneyt Cakir.

Ce jucători importanţi lipsesc în Ungaria – Portugalia

Selecţionerul Ungariei, italianul Marco Rossi, e bucuros că are la dispoziţie toţi jucătorii, fără accidentări sau infectări cu COVID. Îşi poate alcătui astfel cel mai bun unsprezece în faţa deţinătoarei titlului european.

ADVERTISEMENT

La portughezi, Fernando Santos a primit în timpul turneului final vestea neplăcută a infectării cu coronavirus a fundaşului lui Manchester City, Joao Cancelo, care astfel ratează EURO 2020. Deja presa lusitană s-a grăbit să arate acuzator spre vecinii de Peninsulă din Spania, motivând că jucătorul s-ar fi infectat în amicalul direct de dinainte de EURO, de la Sergio Busquets.

Ce vor face Fernando Santos şi William Carvalho dacă păstrează titlul european

Portugalia a câştigat dramatic, în prelungiri, finala precedentei ediţii, în 2016, învingând cu 1-0 la Paris chiar naţionala Franţei, deşi a jucat fără vedeta Cristiano Ronaldo încă din primele minute, după accidentarea suferită în urma unui atac oribil al lui Payet.

ADVERTISEMENT

Acum, selecţionerul Fernando Santos, un fel de Maurizio Sarri în variantă lusitană la consumul foarte mare de ţigări zilnic, a declarat că dacă va reuşi să rămână campionul Europei a doua zi se va lăsa de fumat. Iar mijlocaşul William Carvalho de la Betis Sevilla a promis că se va tunde zero, ceea nu a mai făcut niciodată.

Cote la pariuri pentru partida Ungaria – Portugalia

Deşi se joacă la Budapesta şi Ungaria practic evoluează în propriul fief, bookmakerii nu acordă nici o şansă naţionalei lui Marco Rossi în nici unul dintre cele trei meciuri. Victoria lusitanilor e cotată la 1,40 iar o mare surpriză are cotă 9,00. Cristiano Ronaldo vrea să marcheze cât mai mult, pentru a deveni golgeterul all time la nivel de echipe naţionale.

Sunt opt precedente între cele două reprezentative, toate în partide de europene sau de mondiale şi Portugalia s-a impus de şapte ori. Doar o dată a fost egal, în grupă la EURO 2016, când a fost 3-3, cu ungurii de fiecare dată în avantaj şi portughezii remontând. De atunci s-au mai aflat în grupă şi pentru CM 2018, dublu succes lusitan: 3-0 acasă şi 1-0 la Budapesta.

 

ADVERTISEMENT