Ungaria-România. Lovitură înainte de meci! A renunţat! Vine un neamţ!

Marian Popovici   
în Stiri sportive
21/07/2015, 00:01
Ungaria-România. Lovitură înainte de meci! A renunţat! Vine un neamţ! GALERIE FOTO

Ungaria a rămas fără selecţioner. Pal Dardai a renunţat la naţională după ce Hertha Berlin, echipa la care antrenează, nu e de acord să fie şi selecţioner. Înlocuitorul lui Dardai e Bernd Storck, un fost fotbalist german care ultima dată a activat la echipa de tineret. 

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Ungaria-România. Următorul meci al Ungariei în preliminariile Euro 2016 va fi împotriva României pe data de 4 septembrie la Budapesta. Ungaria a obţinut 11 puncte din 15 posibile, în preliminarii. Dardai preluase naţionala maghiară înainte de remiza cu România, de pe Naţional Arena, scor 1-1.

Ungaria-România. Bernd Storck a adunat 7 prezenţe în naţionala Germaniei de Vest. Ca antrenor a fost mai mult secund la Hertha, Wolfsburg şi Dortmund, iar primul job de selecţioner a fost la naţionala Kazahstanului, între 2008 şi 2010. La începutul anului a fost numit la echipa de tineret a Ungariei şi acum e la naţionala mare.

Bernd Storck MLSZ sportigazgató

A debutat cu România

Ungaria-România. Pal Dardai a fost numit selecţioner după primul meci după eşecul din primul meci al preliminariilor Euro 2016, pierdut împotriva Irlandei de Nord cu 1-2. Vinovat de acea înfrîngere a fost considerat Attila Pinter, care a fost dat afară în startul campaniei.

Ungaria-România.Primul meci al lui Pal Dardai pe banca naţionalei  a fost cel cu România de la Bucureşti. Atunci, România a fost mare favorită şi părea că va obţine o nouă victorie în faţa maghiarilor după ce Rusescu a deschis scorul. În minutul 83, Dzsudzsak a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri şi a scos o remiză.

Fără înfrîngere în oficiale pe banca Ungariei

Ungaria-România. Pal Dardai a avut un mandat de succes la naţionala Ungariei. Nu a pierdut nici un meci oficial pe banca naţionalei, obţinînd 3 victorii şi 2 egaluri în preliminariile Euro 2016.

Ungaria a remizat cu România şi Grecia şi a reuşit să învingă de două ori Finlanda şi Insulele Feroe. Singura înfrîngere ca selecţioner a lui Dardai a fost în amicalul cu Rusia, scor 1-2.

În grupa F din preliminarii, Ungaria este pe locul 3 cu 11 puncte, trei mai puţine decît România şi două sub Irlanda de Nord. Clasament:

f

Închide ×