Fotbal intern

Ungaria U21 – România U21 1-2 la CE tineret 2021. I-am bătut pe unguri pe terenul lor, cu arbitrul lor. Mai lipsea să intre Viktor Orban!

27.03.2021 | 21:47
Ungaria U21  Romania U21 12 la CE tineret 2021 Iam batut pe unguri pe terenul lor cu arbitrul lor Mai lipsea sa intre Viktor Orban
ADVERTISEMENT

Ungaria U21 – România U21 1-2. Victorie uriașă pentru naționala lui Mutu, care e cu un pas în sferturile Campionatului European de tineret. Deși a fost condusă cu cu 1-0, prima noastră reprezentativă a reușit să câștige datorită golurilor lui Mățan și Pașcanu. „Tricolorii” mici sunt pe primul loc, cu patru puncte, unul mai mult decât Germania, care are de jucat cu Olanda, de la ora 21:45.

Ungaria U21 – România U21 1-2 (Csonka 56 / Mățan 70, Pașcanu 87)

Echipele de start:

  • UNGARIA U21: 12. Bese – 18. Bolla (Cpt), 4. Balogh, 3. Mocsi, 19. Deutsch (20. Bukta, 89) – 21. Csonka, 8. Mezei (15. Kata, 67) – 11. Skribek (17. Barany, 51), 16. Szendrei, 7. Kiss (13. Tamas, 67) – 10. Szoke.
    Selecționer: Zoltan Gera
    REZERVE: 1. Auerbach, 22. Kovacs, 2. Varju, 5. Huszti, 6. Palincsar, 9. Biro, 13. Tamas, 14. Hinora, 15. Kata, 17. Barany, 20. Bukta, 23. Kovacsreti
  • ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad – 16. Haruț, 4. Al. Pașcanu, 13. D. Ciobotariu, 2. R. Boboc – 11. A. Ciobanu, 8. M. Marin (Cpt), 22. Olaru – 10. Moruțan (21. Ad. Petre, 61), 9. Ganea, 20. Mățan (18. Itu, 87).
    Selecționer: Adrian Mutu
    Rezerve: 12. Aioani, 23. Eșanu, 3. Opruț, 5. Drăgușin, 6. Dulca, 7. Cîmpanu, 14. Oaidă, 15. Chindriș, 17. Oct. Popescu, 18. Itu, 19. Vlădoiu, 21. Ad. Petre.
ADVERTISEMENT

FINAL de meci! România se impune cu 2-1 și e lider în grupa A.

Min. 90+4 – Paradă uriașă a lui Vlad! Portarul naționalei României oprește un gol ca și făcut al gazdelor.

Min. 87 – GOOOL România!!! „Tricolorii” preiau conducerea prin golul lui Alexandru Pașcanu, care fructifică pasa lui Adi Petre.

ADVERTISEMENT

Min. 75 – Ocazie mare de gol a naționalei lui Mutu! Olaru face o fază de toată frumusețea, dar șutul său e blocat de Bese.

Min. 70 – GOOOL România!!! Alexandru Mățan restabilește egalitatea!

Min. 56 – GOOOL Ungaria!!! A Marcat Csonka, după o nouă eroare de arbitraj în defavoarea naționalei lui Mutu. Haruț e faultat, arbitrul nu dă nimic și Ungaria marchează pentru 1-0.

ADVERTISEMENT

Min. 52 – România cere lovitură de pedeapsă. Ciobanu e faultat în careul Ungariei, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 46 – A început repriza a doua.

Min. 45+2 – România trece pe lângă deschiderea scorului! Ganea trimite puțin pe lângă poarta lui Bese.

ADVERTISEMENT

Min. 42 – Gazdele rămân în inferioritate numerică! Szoke este eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben în urma unui fault asupra lui Ciobotariu.

Min. 41 – Ratare uriașă a lui Boboc! Fundașul strânga trage puternic de la marginea careului, dar mingea se duce puțin peste poarta maghiarilor.

Min. 32 – Andrei Vlad are o nouă intervenție bună! Portarul lui FCSB scoate de la vinclu mingea expediată de Mezei din lovitură liberă.

Min. 14 – Prima șansă de gol a României! Moruțan trimite cu capul pe lângă poarta lui Bese!

Min. 8 – Ocazie importantă a gazdelor! Vlad scoate de sub transversală șutul lui Bolla.

Min. 7 – Marius Marin primește cartonaș galben în urma unui conflict cu un jucător maghiar. Căpitanul României va fi astfel suspendat pentru partida cu Germania U21.

Min. 1 – A început meciul!


La capătul primei etape tricolorii mici au acumulat un punct, urmare a egalului făcut cu Olanda, după un meci dominat teritorial clar de batavi, dar în care marile ocazii de a obţine victoria au aparţinut României prin Paşcanu şi Ciobanu. Ungaria a rezistat doar prima repriză în faţa favoritei la locul 1, Germania, pierzând apoi cu 3-0.

Pentru ambele reprezentative acesta este meciul de totul sau nimic, în care trebuie să aibă ca obiectiv numai victoria. Ungaria este una dintre gazdele turneului final şi acest lucru nu poate fi trecut neobservat. Un lucru ciudat este faptul că spre deosebire de prima etapă, când ambele partide au avut loc la ora 22:00 acum România joacă de la ora 19:00 şi de la ora 22:00 se vor întâlni Germania cu Olanda, ştiind rezultatul primului meci.

România U21 – Ungaria U21 Live stream TVR 1

Partida România U21 – Ungaria U21 se va juca sâmbătă, 27 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Boszik Arena, casa echipei Honved Budapesta şi botezat astfel în amintirea marelui atacant Boszik din echipa de aur a anilor 50-60 ai secolului trecut. Va fi o temperatură de 12 grade, cer puţin noros, dar fără şanse de precipitaţii.

Meciul România U21 – Ungaria U 21 se desfăşoară sâmbătă, 27 martie, la Budapesta, în etapa a doua a grupei A a turneului final al CE de tineret şi va fi condus de arbitrul belgian Visser, alt lucru care nu sună bine, în condiţiile în care noi ne batem cu Olanda pentru calificare. Jocul este televizat în direct pe TVR1, dar îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

România a impresionat în meciul de debut cu Olanda

Echipa României a lăsat o bună impresie în partida cu Olanda, care era net favorită, mai ales că Adrian Mutu nu a putut avea la dispoziţie toţi jucătorii importanţi pe care şi-i dorea, Man, Mihăilă şi Hagi făcând deja furori la naţionala mare cu Macedonia şi Valentin Costache a rămas acasă cu COVID.

Chiar şi aşa elevii lui Mutu au stat foarte bine în teren, au acoperit excelent toate spaţiile şi au creat pe contre cele mai mari ocazii de a câştiga. Faţă de primul meci ar fi posibil ca selecţionerul să îi acorde şanse lui Radu Drăguşin de a juca alături de Paşcanu în centrul apărării, mai ales că de lângă Denis Ciobotariu s-a marcat golul Olandei.

România e favorita caselor de pariuri

Se aşteaptă ca măcar pe parcursul jocului şi în funcţie de cum evoluează situaţia din teren să primească minute şi noul talent al fotbalului românesc, Octavian Popescu, cel mai tânăr jucător din lot, care va fi eligibil şi peste doi ani, când România şi Georgia vor organiza în comun turneul final.

De altfel şi casele de pariuri au rămas impresionate de evoluţia României în faţa Olandei şi văd favoriţi pe tricolorii mici, la o cotă de 1,80, în timp ce pentru gazdele competiţiei cota de 3 puncte este de 4,50. Să sperăm că anticipările bookmakerilor au fost corecte şi România va bifa cele trei puncte.

ADVERTISEMENT