Fanatik Show

VIDEO / “Ungaria are un palmares NET peste noi!”

Marcel Puşcaş a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV, despre partida din preliminariile Campionatului European din 2016, România - Ungaria. Fostul fotbalist şi preşedinte al Stelei este de părere...
09.10.2014 | 17:28
VIDEO  Ungaria are un palmares NET peste noi

Marcel Puşcaş a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV, despre partida din preliminariile Campionatului European din 2016, România – Ungaria. Fostul fotbalist şi preşedinte al Stelei este de părere că ungurii nu ne pot sta în cale, dacă selecţionerul naţionalei va reuşi să le inspire jucătorilor pofta de joc, mai ales că, sîntem favoriţi din toate punctele de vedere, conform spuselor acestuia.

“Sîntem favoriţi din toate punctele de vedere. Sper să avem susţinere pozitivă din partea suporterilor, îmi doresc să nu apară scandări care să ne pună probleme. Avem un moral mai bun după partida de la Atena, iar ei au fost înfrînţi de Irlanda de Nord, însă se poate întîmpla să se întoarcă acest lucru în defavoarea noastră, iar ei să joace la disperare cu noi. Depinde de noi cum vom reuşi să ne impunem, individual luaţi, avem şase-şapte jucători mai buni decît ei. Sper că Piţurcă a reuşit să-i monteze din punct de vedere moral, depinde şi de forţa colectivă. Obiectivul este obţinerea celor trei puncte, nu neapărat un rezultat pozitiv la scor.

În decursul istoriei sînt net peste noi, au fost scoruri ruşinoase pentru noi de-a lungul timpului. Ca palmares sînt net peste noi, ei sînt de trei ori campioni olimpici,semifinalişti ai campionatului mondial. Este cel mai puternic club din Europa de Est ca istorie. Au trei-patru jucători care pot decide soarta meciului în anumite meciuri, Szalai de exemplu. Dardai este un antrenor tînăr, un băiat foarte serios, are un interimat de trei meciuri, pentru care nu ia niciun ban şi cred a venit aici să facă treabă. A reuşit să convoace trei jucători pe care celălalt selecţioner nu a reuşit să-i aducă.

sport-1_28_7d6ad8d7c6-660x417

Nu există noţiunea de antrenor al echipei naţionale, el este selecţioner, doar selectează, nu depinde de Piţurcă dacă sînt bine pregătiţi sau nu. El trebuie doar să aibă grijă de partea morală, să le inspire pofta de joc şi să adune cel mai în formă prim unsprezece. Debutul lui Piţurcă a fost un meci în Portugalia, victoria cu 1-0, prin golul lui Dorinel Munteanu. Sperăm ca Dardai să nu aibă un debut spectaculos. dacă atmosfera este în regulă, nu ne pot sta în cale.

Problema este că jucătorii din străinătate, şi ai noştri, şi ai lor nu prea joacă. Noi jucăm prin Turcia, la Konyaspor, Pintilii, prin Arabia, Maxim nu prea mai joacă, Chiricheş la fel”, a declarat Puşcaş.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!