Pariuri sportive

Ungurii au trăit INTENS! “Dzsudzsak, EROU naţional!”

ROM NIA - UNGARIA. Meciul din a doua etapă a preliminariilor EURO 2016 a ţinut capul de afiş atît în presa din România, cît şi din Ungaria. ...
11.10.2014 | 21:29
Ungurii au trait INTENS Dzsudzsak EROU national

ROM NIA – UNGARIA. Meciul din a doua etapă a preliminariilor EURO 2016 a ţinut capul de afiş atît în presa din România, cît şi din Ungaria. 

Ungurii au început să ne atace încă din debutul partidei, cînd postau pe bloguri diverste informaţii anti-România. Cînd au fost afişate echipele de start, ungurii au rîs de tricourile noastre.

Dzsudzsak, EROU NAŢIONAL

Marcatorul golului care le-a adus un punct este erou în Ungaria. Vecinii noştri nu mai marcaseră în România de 33 de ani, iar Dzsudzsak i-a făcut cel mai frumos debut lui Dardai pe banca tehnică.

dsada

 

Presa din Ungaria elogiază faptul că naţionala lor a marcat în România după o perioadă foarte lungă, acelaşi lucru notînd pe titlu şi rangado.hu.

ranga

 

Fanii români, criticaţi de presa maghiară

Comportamentul pe care fanii români l-au avut în timpul meciului de pe National Arena a fost taxat dur de maghiari. Jurnaliştii de la publicaţia Mno au avut o reacţie virulentă, dupa ce imnul Ungariei a fost fluierat copios. “Stadionul a părut ca un iad în timpul imnurilor. 50 de mii de români au huiduit imnul nostru într-un mod dezgustător”, a scris publicatia maghiară.

Tricouri urîte, politicieni corupţi

“Pe UEFA este afişată o poză din vestiarul României, cu tricourile lor galbene agăţate. Dar să fim serioşi, tricourile noastre albe sînt mult mai frumoase. Chiar şi cele roşii”, este una dintre ideile postate de jurnaliştii unguri.

culori

 

De asemenea, presa din Ungaria a atacat şi politica din ţara noastră. Jurnaliştii unguri au pus harta României pe judeţe şi le-au subliniat pe cele care au primari cercetaţi penal. Acestora li s-a părut amuzant că 14 dintre ele au probleme.

captura 2

Ungurii s-au considerat nedreptăţiţi

În minutul 39 Ungaria a înscris prin Szalai, însă arbitrul partidei a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid. Avînd în vedere că decizia a fost destul de grea, jucătorul maghiar fiind foarte aproape de fundaşi români, toate forumurile din Ungaria au explodat, spunînd că au fost furaţi de arbitru.

“A fost gol valabil!”, “Nu se poate, arbitrul nu se uita la acest meci”, au fost doar cîteva dintre reacţiile vecinilor noştri.

gol anula

 

Mai mult, cîteva minute mai tîrziu, cînd Raul Rusescu a deschis scorul reţelele de socializare au explodat cu mesajele trise postate de fanii maghari.

“E de toată mizeria cînd văd că sîntem conduşi în România”, a fost unul dintre mesaje.

rom

 

Fazele golurilor, atît cel marcat de România, cît şi cel reuşit de maghiari în prima repriză anulat au fost foarte discutate pe cele mai importante site-uri din Ungaria.

Vecinii noştri consideră că golul lor a fost valabil, dar şi că există discuţii la poziţia lui Raţ la golul românilor.

Cel mai important ziar de sport din Ungaria, Nemzeti sport este de părere că Ungaria a fost nedreptăţită în România. “A fost sau nu ofsaid? Asta e marea problemă!”

frustrari unguri frustrati2 unguri frustrati

 11 octombrie, zi BLESTEMATĂ pentru Ungaria

Mai mult, pe twitter au apărut şi nişte statistici făcute de fani, concluzia lor fiind că ziua de 11 octombrie este blestemată. Conform unei postări pe twitter, ambele meciuri jucate pe această dată în trecut fiind pierdute de naţionala maghiară.

În 2006 Malta cîştiga cu 2-1, a urmat Olanda în 2013 cu 8-1, iar marea dorinţă a fanului era la jumătatea partidei, cînd scorul era 1-0 pentru România, să nu continue şi în această seară.

twitt

 

Mai mult, ungurii au fost foarte mîndri de coregrafia lor de pe Arena Naţională.

fani