Românii s-au ocupat de show! Maghiarii, scandal şi pagube!

 ...
07.09.2013 | 00:10
Romanii sau ocupat de show Maghiarii scandal si pagube

 

VEZI AICI LIVE TEXT

VEZI AICI LIVE BET

UPDATE/ 22:50 Sfârşit de partidă! Marica, Pintilii şi Tănase au adus victoria României contra Ungariei, însă aportul suporterilor a fost senzaţional!

UPDATE/ 22: 48 În timp ce ungurii rup scaunele din cauza jocului slab prestat de echipa lor naţională şi le aruncă în teren, romînii fac valuri.

UPDATE/ 22:43 Explozie de bucurie!!!! Suporterii scandează în mod repetat numele lui Cristi Tănase, care a marcat cel de-al treilea gol.

UPDATE/ 22:41 Fanii continuă să susţină echipa lui Piţurcă, chiar dacă e aproape minutul 90!

UPDATE/22:37 Fair-play-ul lui Balasz Dzudzack, care a dat mingea românilor după o minge de arbitru, este aplaudat de fani.

UPDATE/ 22:35 Schimbarea lui Ciprian Marica este aplaudată la scenă deschisă, evoluţia atacantului fiind apreciată de suporteri.

UPDATE/ 22:33 Crainicul stadionul avertizează încă o dată suporterii români să nu mai arunce cu materiale pirotehnice pentru că putem avea suspendat terenul în partida următoare, cu Turcia.

UPDATE/ 22:31 Intrările dure ale fotbaliştilor maghiari la jucătorii români stîrnesc agitaţia fanilor “tricolori” în tribune, care aruncă cu petarde.

UPDATE/ 22:29 “Luptăm, luptăm, luptăm şi cîştigăm” se aude din piepturile suporterilor români!

UPDATE/ 22:25 Bogdan Stancu şi proaspătul intrat Adi Popa nemulţumesc fanii cu ratările incredibile, însă suporterii cîntă şi mai tare!

UPDATE/ 22:22 Fanii români fac o aroganţă ungurilor: se bucură la golul anulat al lui Bogdan Stancu, chiar dacă decizia arbitrului a fost corectă şi aprobată toţi suporterii

UPDATE/ 22:16 Roşia Montană rămîne un subiect delicat, fanii prezenţi pe “National Arena” afişînd un banner cu mesajul “Salvăm Roşia”.

UPDATE/ 22:11 “Tricolorii” fac valuri în tribune, iar cei din teren joacă calm şi detaşat, ungurii dînd impresia că nici nu sunt în ţară!

UPDATE/ 22:10 Zgomotul creat de fanii români acoperă fluierul arbitrului, jucătorii celor două adversare continuînd să joace mingea chiar dacă arbitrul fluieră oprirea jocului.

UPDATE/ 22:04 Atmosferă unică pe “National Arena”, fanii românii cîntă din nou imnul României. Păcat de incidentele petrecute între fanii Stelei şi cei ai lui Dinamo, evenimente care s-au soldat cu rănirea a trei suporteri.

UPDATE/ 22:03 Fanii români cer penalty la presupusul fault asupra lui Marica! Fanii maghiari continuă să tacă!

UPDATE/ 22:00 Reîncepe repriza secundă şi, odată cu ea,  scandarile suporterilor români, care cîntă din toate piepturile “România!”

UPDATE/ 21:45 Pauza aduce 15 minute de linişte pe stadion, însă nu înainte ca cei 50.000 de oameni să-şi conducă favoriţii la vestiare sub ropotul aplauzelor.

UPDATE/21:40Ungurii sînt fluieraţi la fiecare fază, iar intensitatea acestora creşte cu fiecare centimetru cu care oaspeţii se apropie de poarta lui Tătăruşanu.

UPDATE/ 21:32 Golul lui Mihai Pintilii a adus extazul nu doar în rîndul suporterilor de la peluze şi tribune, dar şi printre VIP-uri, Adalbert Kassai bucurîndu-se intens.

UPDATE/ 21:27 Fanii unguri nu se mai aud de la golul lui Marica, atmosfera creată de fanii români fiind absolut minunată!

UPDATE/ 21:25 Fanii “explodează” de bucurie la fiecare intervenţie reuşită a defensivei sau la orice dribling al unui fotbalist romîn

UPDATE / 21: 21 Scandarea “România! România!” străbate toată zona stadionului “National Arena”, fanii cîntând absolut fără nici o oprire şi aplaudînd intens pasele repetate ale fotbaliştilor români.

UPDATE /21:17  Fanii români încearcă, în momentele importante ale jocului, să-l intimideze pe Adam Bogdan, portarul oaspeţilor, folosind lasere.

UPDATE / 21:08 Mai multe steaguri cu mesajul “Covasna” au apărut în rîndul fanilor români.

UPDATE /21:04 De la difuzorul stadionului, crainicul a transmis suporterilor să nu mai arunce cu torţe şi petarde pentru că urmează partida cu Turcia şi riscăm să avem stadionul suspendat.

UPDATE /21:02 Stadionul a erupt la golul lui Ciprian Marica din minutul 2! “România! România!” se aude din pieptul a 50.000 de suporteri.

UPDATE / 21:01Fanii români continuă cu scandarea “Afară, afară, cu ungurii din ţară!”

UPDATE / 21:00 “Tricolorii” au afişat mai multe mesaje din istoria relaţiilor dintre Ungaria şi România, mesajul fiind “Trianon 1918”, cînd Transilvania a revenit României.

UPDATE /20:58 Suporterii români au fluierat imnul Ungariei, în timp ce fanii unguri s-au întors cu spatele la imnul României şi au arătat semne obscene!

Atmofera tensionată existentă în jurul meciului de la începutul săptămînii a degenerat grav astăzi, de la sosirea fanilor maghiari pe teritoriu românesc.

Situaţia agitată – care a atins punctul culminant la sosirea fanilor oaspeţi în Gara de Nord şi la luptele din Centrul Vechi al Bucureştiului – a continuat şi pe stadion, cînd ungurii s-au bătut din nou cu forţele de ordine, fiind însă risipiţi relativ repede de jandarmi. Motivul pentru care forţele de ordine române au fost nevoite să intervină în forţă a fost dorinţa ungurilor de a pătrunde în tribuna suporterilor români. Cu un stadion plin, “tricolorii” au dominat fundalul sonor, scandînd repetat “Afară, afară, cu ungurii din ţară”, replica vecinilor maghiari fiind “Ţiganii!”, scandare repetată obsesiv toată ziua pe durata şederii acestora în România.

Gheorghe Turda, în costum popular!

Incidentele create de galerie nu au fost doar în sectorul rezervat oaspeţilor, un grup de suporteri români de la Peluza Sud a stadionului “National Arena”  luîndu-se la bătaie între ei înainte de startul partidei, în timp ce la încălzire se aflau fotbaliştii lui Victor Piţurcă. Momentul începutului de seară a fost oferit de cîntăreţul GheorgheTurda, care a venit la stadion îmbrăcat în costum tradiţional românesc!