Carousel hot news

Ungurii, speriaţi de naţionala lui Piţurcă: “Sîntem conştienţi de forţa României! Fanii să nu se aştepte la minuni!”

Tehnicianul Ungariei, Pal Dardai afirmă că este conştient de forţa naţionalei României, dar că va face tot posibilul să-şi ajute jucătorii s-o contracareze....
08.10.2014 | 11:38

Tehnicianul Ungariei, Pal Dardai afirmă că este conştient de forţa naţionalei României, dar că va face tot posibilul să-şi ajute jucătorii s-o contracareze.

“Sîntem conştienţi de forţa echipei României, am analizat jocul ei, şi vom încerca să nu intrăm în jocul adversarului. Ştim cum să dejucăm sistemul lor. Trebuie să practicăm un fotbal organizat şi să fim concentraţi 90 de minute. Echipa României ştie ce vrea, este agresivă şi profită la maxim chiar şi de cea mai mică greşeală a adversarului, aşa că va trebui să fim foarte atenţi. Nu suntem o echipă de clasă mondială, însă unitatea, grupul, poate fi atuul nostru. Un joc bun de echipă, un efort colectiv, ne poate duce la un rezultat bun la Bucureşti. Nu va fi uşor, dar dacă jucătorii vor acţiona ca un tot, orice este posibil. Vom da totul pe teren, trebuie să fim foarte bine pregătiţi tactic pentru primele 15 minute, nu trebuie să luăm gol”, a declarat Dardai.

download

Revenit la naţională înaintea partidei cu România, după conflictul pe care l-a avut cu fostul selecţioner, Szalai este realist: “Mai e puţin pînă la meciul important de la Bucureşti. Vom fi o echipă mai organizată ca niciodată. În cele câteva zile de pregătire nu vom deveni Messi sau Ronaldo, nu putem realiza miracole, dar cu siguranţă vom arăta ca o echipă bine organizată şi disciplinată”, a spus atacantul.

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_40676_52238

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri