Sport

Unibet nu crede că norocul la pariurile online este o coincidenţă!

Agentia de pariuri online Unibet a lansat zilele trecute doua spoturi video publicitare ce au un mesaj comun: Norocul nu e o coincidenta....
09.01.2016 | 15:25
Unibet nu crede ca norocul la pariurile online este o coincidenta

Agentia de pariuri online Unibet a lansat zilele trecute doua spoturi video publicitare ce au un mesaj comun: Norocul nu e o coincidenta.

Daca mai sunt dintre voi care cred in coincidente si ca reusita in pariurile sportive e exclusiv consecinta hazardului, vom incerca sa va inlaturam acest mod de a privi lucrurile, in randurile de mai jos.

Intre un parior de succes si unul caruia ii lipsesc rezultatele, diferenta e facuta de mai multi factori. In primul si in primul rand implicarea si experienta joaca un rol fundamental.

Cand vorbim de implicare, ne referim la tratarea fenomenului la modul profesionist, la documentare, la urmarirea evenimentelor, la acumularea unui bagaj informational cat mai relevant privind sporturile in care pariorul decide sa parieze.

Un parior informat in mod cert va fi mereu cu un pas inainte. Informatia inseamna putere chiar si in jocurile de noroc. Traim intr-o era informationala in care instrumente precum Facebook, sau mai ales Twitter, propaga stiri cu o viteza ametitoare.

Privirea evenimentului care se doreste a fi analizat din mai multe unghiuri si persective va mari considerabil sansele de castig. Nu ezita sa consulti si blogul de pariuri online Unibet, unde vei putea gasi analize si articole menite sa-ti faciliteze acest proces al alegerii.

Selectivitatea si dobandirea unei expertize sunt alte aspecte importante. E foarte greu pentru un singur parior sa caute sa devina expert in mai multe sporturi si sa exceleze deopotriva in fotbal, in hochei, in Formula1 si in NBA. Fizic timpul nu permite o implicare corespunzatoare.

In mod evident, lucrurile nu vor merge struna din prima si e foarte probabil sa treaca destul timp pana cand jucatorul va simti constant dulcele gust al castigului. Acest proces poate fi incetinit de repetarea acelorasi greseli si refuzul de a desprinde invataminte si de a avea o preocupare autocritica activa asupra propriei activitati.

Nu subscriem neparat la aceasta veche vorba si nu pretindem caracterul “meritocratic” al norocului, insa ce stim si e posibil sa ne dati dreptate si sa fiti de acord cu noi, este ca de foarte multe ori NOROCUL NU ESTE O COINCIDENTA!