Unibet te trimite la El Clasico pe Santiago Bernabeu. Vezi cum poţi să câştigi!

Cu putin timp inainte de derby-ul din Primera Division dintre Real Madrid si FC Barcelona, programat pe 23 aprilie 2017, casa de pariuri online Unibet a lansat un concurs in cadrul caruia se ofera mai multe premii, dintre care unul cu totul spectaculos: un pachet El Clasico, ce include 2 bilete VIP la marele meci plus cazare in Madrid, la Hotel Urban, intre 22 si 24 aprilie.

el clasico 12

El Clasico este cea mai importanta confruntare din fotbalul spaniol, indiferent daca Real Madrid si FC Barcelona se intalnesc in campionat sau in alte competitii, precum UEFA Champions League. De-a lungul timpului, ambele echipe au reusit victorii rasunatoare, insa cea mai mare diferenta de scor ramane cea din anul 1943, cand Real Madrid a invins FC Barcelona cu scorul de 11-1!

In acest an situatia din clasament anunta un meci foarte interesant pe Bernabeu, diferenta fiind de doar 2 puncte intre Barcelona si Real Madrid.

formula de calcul3

Doar cei mai buni pariori de pe unibet.ro au sansa de a castiga acest premiu, precum si multe alte surprize, pe baza unui clasament in care sunt luate in calcul, dupa o anumita formula, pariurile castigatoare. Atentie, doar cei care opteaza in mod special pentru a intra in concurs vor putea castiga unul dintre premii.

clasament1

Concursul se desfasoara in perioada 13 - 19 martie, interval in care se pot plasa pariuri live si pre-meci. "Dupa optare, toate pariurile castigatoare plasate incepand cu 00:01 CET 13 martie si pana pe 23:59 CET 19 martie (exceptandu-le pe cele plasate pe Liga I) sunt luate in calcul pentru clasamentul final", mentioneaza organizatorii. Punctajul se calculeaza pentru fiecare pariu castigator eligibil, iar clasamentul poate fi consultat evident online.

Acest concurs se supune termenilor si conditiilor Unibet, iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati aceasta pagina>>>

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231