Sport

Unic în lume! S-a întâmplat în România: doi portari au marcat în ultimul meci disputat pe teren propriu

Scene unice în fotbalul românesc, după ce doi portari au marcat în ultimul meci disputat pe teren propriu de o echipă din ligile inferioare ale fotbalului autohton.
03.06.2024 | 21:31
Unic in lume Sa intamplat in Romania doi portari au marcat in ultimul meci disputat pe teren propriu
Show total în Liga 5-a Vâlcea / Arena Vâlceană
ADVERTISEMENT

Ligile inferioare ale fotbalului românesc aduc scene care uneori par desprinse din filmele de comedie, dar și din cele mai importante turnee de fotbal. ACS Păușești Măglași a fost echipa care a produs un meci de neuitat pentru fanii echipei.

Scene demne de o finală Champions League

Marile campionate s-au încheiat, dar și ligile inferioare de pe plan autohton, care și-au stabilit campioanele. AJF Vâlcea a desemnat-o campioană pe ACS Păucești Măglași, iar meciul de duminică, 2 iunie, va rămâne în amintirea tuturor, conform Arena Vâlceană.

ADVERTISEMENT

Doi portari au ieșit la rampă, după ce au înscris două goluri importante pentru echipa campioană a județului Vâlcea. Pe numele lor, Gogete și Vali Niții, au înscris din acțiune, spre surprinderea tuturor celor prezenți.

Ce este cel mai important, portarul din prima repriză a intrat ca jucător de câmp în partea a doua, iar acesta a înscris. Nu doar faptul că a înscris este șocant, ci și modul în care a înscris portarul vâlcenilor.

ADVERTISEMENT

Gogete a înscris un gol fabulos, trimițând mingea cu capul, direct în vinclul porții după o fază demnă de o finală Champions League. Portarul a fost urmat și de cel de-al doilea, care a înscris și el apoi.

De altfel, partida a fost prilejul și de a oferi titlul de golgheter pentru Liga a V-a Vâlcea, sub numele unui fotbalist de la Păușești. Vali Mihalcea a înscris 39 de goluri în sezonul 2023-2024, fiind golgheter la o distanță mare.

ADVERTISEMENT

Campionii de la Păușești Măglași au petrecut în stil mare, chiar în comună, cu steaguri, drapeluri naționale și multă gălăgie. Mai apoi, jucătorii s-au postat pe pagina de Facebook a comunei din județul Vâlcea.

Show pirotehnic în Bistrița-Năsăud

Silvicultorul Maieru a oferit un show pirotehnic demn de o finală de cupă europeană, chiar în derby-ul local. Fanii de la Maieru au venit pe terenul de la Sangeorz-Băi, totul pentru a oferi un spectacol.

ADVERTISEMENT

Veniți în număr mare, maierenii au adus materiale pirotehnice, printre care fumigene și torțe de culoare galben-verzi. Sub deliciul oamenilor prezenți la meci, maierenii au câștigat, scor 2-1 cu Mînerul Rodna, liderul campionatului.

ADVERTISEMENT