Life

Unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana. Bărbatul duce o viață discretă

Prințesa Diana și-a pierdut viața pe 31 august 1997, într-un accident teribil din care o singură persoană a rămas în viață. Este vorba de una dintre gărzile de corp a lui Lady Di.
22.08.2022 | 23:46
Unicul supravietuitor al accidentului in care a murit Printesa Diana Barbatul duce o viata discreta
Singura persoană rămasă în viață după accidentul suferit de Prințesa Diana. Bodyguardul are 54 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa inimilor are 54 de ani și duce o viață discretă departe de lumina reflectoarelor. La momentul tragediei se afla de numai câteva săptămâni în slujba fostei soții a Prințului Charles.

Singura persoană rămasă în viață după accidentul suferit de Prințesa Diana. Bodyguardul are 54 de ani

Singura persoană rămasă în viață după accidentul suferit de Prințesa Diana este Trevor Rees-Jones, un bodyguard care a supraviețuit cumplitului accident din Pasajul Alma din Paris. Bărbatul poartă și acum cicatricile tragediei.

ADVERTISEMENT

Iubitul lui Lady Di, Dodi Al Fayed, șoferul Henri Paul și Prințesa au murit după o cursă nebună cu paparazii, dar și pentru că nu purtau centuri de siguranță, iar mașina avea viteză foarte mare. Fosta gardă de corp a regretatei Lady Di a fost în comă timp de 10 zile.

Trevor Rees-Jones și-a fracturat coloana vertebrală, a suferit pierderi de memorie și a avut fiecare os de la față rupt. Chirurgii au fost nevoiți să se folosească de o fotografie veche și 150 de piese de titan pentru a-i reconstitui trăsăturile.

ADVERTISEMENT

După momentul tragediei, fostul bodyguard al Prințesei Diana a putut să comunice doar șoptind și notând răspunsurile. În momentul de față, bărbatul este văzut foarte rar în public, recent fiind observat după o pauză de 5 ani.

„Trevor duce o viață liniștită. Enormitatea a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte îl urmărește încă, iar cicatricile sunt vizibile. Viața lui este acum liniștită și fără evenimente deosebite.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță nu caută publicitate și nu vorbește prea mult despre asta. A încercat să meargă mai departe și să-și continue viața. A avut amnezie profundă timp de luni bune”, a declarat o persoană apropiată lui Trevor pentru The Sun.

Ce face unicul supravuițor al accidentului suferit de Prințesa Diana

Trevor Rees-Jones, unicul supraviețuitor al accidentului suferit de Prințesa Diana în urmă cu 25 de ani, este foarte discret cu viața privată. Este căsătorit, are doi copii și locuiește pe o proprietate cu mai multe hectare de teren.

ADVERTISEMENT

Are o vilă frumoasă pe care a achiziționat-o în anul 2018 și care este prevăzută cu garduri și porți imense, semn că ține foarte mult la intimitatea sa. După tragedia din august 1997 se știu puține lucruri despre el.

Sursa menționată mai arată că, fosta gardă de corp a lui Lady Di a lucrat în străinătate perioade lungi și se spune că a câștigat o avere în calitate de director de securitate pentru gigantul serviciilor petroliere Halliburton, companie care are sediul în Houston, Texas.

Firma a avut un impact puternic în războiul din Irak. Ulterior, bodyguardul a revenit în orașul natal unde a obținut postul de șef al securității pentru compania farmaceutică AstraZeneca, ce a creat primul dintre vaccinurile anti-Covid-19.

ADVERTISEMENT