Lucescu mătură cu un stelist: „E incredibil ce a făcut”

Alexandru Androne   
în Stiri sportive
03/10/2013, 13:16
Lucescu mătură cu un stelist: „E incredibil ce a făcut”
Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtar.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtar Doneţk, a criticat evoluţia Stelei în partida pierdută pe teren propriu, 0-4, în faţa lui Chelsea. Pus la zid de toată lumea după prestaţia din meciul cu Chelsea, macedoneanul Georgievski a fost criticat şi de Mircea Lucescu.

„La nivelul de acum, unii jucători nu pot face faţă în Liga Campionilor. Este incredibil cît de uşor l-a driblat Schurrle pe Georgievski. Şi steliştii au mai comis o greşeală. Şi noi am primit gol cu Manchester, dar am stat în banca noastră, ca sa nu îl primim pe al doilea. La 0-1 poţi să speri, dar ei au ieşit la atac şi au fost prinşi incredibil pe contraatac la golul doi. La meciul cu Schalke, pînă la primirea golului au jucat foarte bine, nu mă aşteptam. S-au trezit la nivelul acesta şi nu au putut să facă faţă”, a spus Lucescu pentru Dolce Sport.

Cel mai vîrstnic antrenor din actuala ediţie a Ligii Campionilor l-a lăudat pe Reghecampf pentru munca depusă la Steaua şi crede că principalul merit în accensiunea roş-albaştrilor îl are antrenorul de 38 de ani. Lucescu e convins că Steaua va defila şi în acest sezon în Liga 1. “Laurentiu Reghecampf este un bun antrenor, apreciez cum a organizat Steaua. Va reuşi să cîştige şi anul acesta campionatul, pentru că nu văd nici o echipă care să i se poată opune. A reuşit să impună disciplină în echipa asta, a reuşit să transmită jucătorilor dorinţa de victorie, a încheiat antrenorul lui Şahtar.

Închide ×