Sport

Unii jucători s-au dat obosiți la meciurile naționalei. Mihai Stoichiță, răspuns ciudat: „Știu mai multe, nu pot să spun”

Mihai Stoichiță a fost întrebat cu privire la atitudinea unor jucători de la echipa națională, care s-au dat obosiți pentru meciul „tricolorilor” cu Muntenegru, de pe teren propriu.
19.06.2022 | 10:39
Unii jucatori sau dat obositi la meciurile nationalei Mihai Stoichita raspuns ciudat Stiu mai multe nu pot sa spun
Unii jucători ai naționalei s-au dat obosiți la meciurile naționalei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Într-un dialog avut la emisiunea „Fotbal Club”, de la TV DigiSport, moderatorul Radu Naum a încercat să obțină mai multe informații de la Mihai Stoichiță cu privire la meciurile României din Liga Națiunilor.

Unii jucători ai naționalei s-au dat obosiți la meciurile naționalei

Mihai Stoichiță nu a infirmat când a fost întrebat cu privire la atitudinea unor jucători ai echipei naționale, care s-au dat obosiți pentru meciul cu Muntenegru, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță – După meciul cu Finlanda, când vine un jucător și spune că este obosit, și tu aveai de gând să îl bagi în teren. Ce faci? Te întreb eu pe tine. Eu știu mult mai multe, dar nu pot să le spun.

Radu Naum – Deci, au fost jucători care s-au dat obosiți înaintea meciului cu Muntenegru de la București?

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță – Nu pot să confirm. Poftim! Era normal să fie așa!

Radu Naum – Păi, poți să nu-i mai chemi la echipa națională! Du-te și odihnește-te pe vecie, prietenul meu?

Mihai Stoichiță – S-ar putea întâmpla și asta, dar să vedem prima oară ce gândește Edi. Să se liniștească. După care ne întrunim și vedem ce facem în continuare. Care sunt măsurile propuse de Edi, care sunt măsurile propuse de membri ai Comisie Tehnice.

ADVERTISEMENT

„Edi are parte de toată încrederea noastră!”

Mihai Stoichiță a vorbit și despre postul lui Edi Iordănescu, fiind de părere că actualul selecționer este omul potrivit pentru naționala României:

Suntem într-un moment greu pentru fotbalul românesc. Putem spune că nu mai este vorba de un accident. Am schimbat selecționerii, însă rezultatele nu sunt mai bune, ba din contră, aș putea spune. De data aceasta nu vom mai interveni la nivelul băncii tehnice.

ADVERTISEMENT

E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, și să luăm niște decizii tehnice ferme! Vom analiza bine această perioadă FIFA, una mai lungă decât de obicei, cu patru meciuri. Considerăm că ar trebui să fie o onoare să reprezinți o țară întreagă pentru oricine!”.

„Edward Iordănescu are parte de toată încrederea noastră și are misiunea de a reclădi Echipa Națională. Îi vom oferi tot sprijinul!”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT