Fotbal intern

Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1, în 16-imile Cupei României. Calificare cu mari emoții. Penalty ratat pentru roș-albaștri

27.09.2018 | 22:30
Unirea Alba Iulia  FCSB 01 in 16imile Cupei Romaniei Calificare cu mari emotii Penalty ratat pentru rosalbastri

Vicecampioana României joacă în şaisprezecimile Cupei României la Zlatna, din cauză că Unirea Alba Iulia nu dispune de nocturnă. Duelul Unirea Alba Iulia – FCSB are loc de la ora 21:30, şi este trasnmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.ROVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:22 Meciul dintre Unirea Alba Iulia și FCSB se termină cu victoria oaspeților, scor 1-0, gol înscris în minutul 85 de Raul Rusescu. Roș-albaștrii au avut și un penalty ratat de Florin Tănase.

UPDATE, ora 23:20Florin Tănase a obținut un penalty pe care tot el l-a ratat după ce a șutat în bară

UPDATE, ora 23:13 GOOOL FCSB! Raul Rusescu a deschis scorul în minutul 85! Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1


Echipa de start a FCSB-ului:

Vlad – Jakolis, Filip, Morais, Botezatu – Toma, Zlatinski – Roman, Moruţan, Teixeira – Rusescu

Rezerve: Bălgrădeean – Nedelcu, Coman, Tănase, Cană, Stan, Man


Unirea Alba Iulia – FCSB în 16-imile Cupei României

CCA l-a delegat pe Lucian Rusandu să oficieze acest duel, urmând să fie asistat la cele două linii de Laszlo-Imre Bucşi şi Valentin – Ionel Dumitru. Marius Omuţ va fi arbitrul de reezrvă, iar Zaharia Ciev şi Cristian Chia vor fi observatori de joc.

Unirea Alba Iulia - FCSB în 16-imile Cupei României. Meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt şi FCSB din sferturile Cupei României, disputat pe stadionul Municipal din Sibiu, joi, 1 martie 2018.
Unirea Alba Iulia – FCSB în 16-imile Cupei României. Meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt şi FCSB din sferturile Cupei României

Gicu Grozav este investitor la Unirea Alba Iulia şi a discutat despre cum trebuie să abordeze meciul echipa sa: “Părerea mea e că partida din Cupa României reprezintă un bonus pentru toți jucătorii echipei noastre!

Sper ca fiecare dintre ei să joace cu ambiție și dăruire, întrucât n-au nimic de pierdut, doar de câștigat! Este clar că plecăm cu șansa a doua și tocmai de aceea nu ar trebui să simtă nicio presiune! Sper să fie o atmosferă plăcută și lumea să se bucure de fotbal”, a declarat Gicu Grozav pentru  ziarulunirea.ro.

În stagiunea precedentă, FCSB a fost eliminată încă din sferturile competiţiei, de AFC Hermannstadt, echipă care activa atunci în eşalonul secund. Clubul antrenat de Alexandru Pelici a ajuns până în ultimul act al competiţiei, atunci când au dat piept pe Arena Naţională cu Universitatea Craiova, iar oltenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Ultima dată când FCSB a câştigat Cupa României se întâmpla în stagiunea 2014 – 2015, atunci când “roş-albaştrii” reuşeau un sezon de excepţie sub comanda lui Costel Gâlcă. FCSB a cucerit în 2015 toate trofeele care au fost puse în joc în fotbalul românesc: Cupa României, Cupa Ligii şi Liga 1 Betano.

Citeşte şi:

  • Câţi bani face Unirea Alba Iulia din meciul cu FCSB din Cupa România! Au adus o tribună mobilă
  • Ce primă „imensă” au fotbaliștii de la Unirea Alba Iulia pentru o victorie cu FCSB
  • Cum s-au relaxat jucătorii FCSB înaintea meciului cu Unirea Alba Iulia! Ce program au avut elevii lui Dică! Foto