Sport

Unirea Slobozia, prima mare mutare pentru următorul sezon în Superliga: „Am avut cele mai bune rezultate”

Recent promovată în Superliga României, Unirea Slobozia, campioana din Liga 2, a făcut prima mare mutare pentru sezonul următor.
13.05.2024 | 19:07
Unirea Slobozia prima mare mutare pentru urmatorul sezon in Superliga Am avut cele mai bune rezultate
Unirea Slobozia, prima mare mutare pentru următorul sezon în Superliga: „Am avut cele mai bune rezultate”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Unirea Slobozia a primit trofeul de campioană a diviziei secunde, în ultima etapă, după meciul cu CSC 1599 Șelimbăr, meci încheiat la egalitate, scor 0-0.

Formația din Ialomița a pregătit deja prima mare mutare pentru următorul sezon, în ciuda faptului că tocmai a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea și-a prelungit contractul cu Unirea Slobozia

Ialomițenii au decis să-i prelungească contractul lui Adrian Mihalcea, antrenorul care le-a adus campionatul și promovarea în Superliga României.

Fostul jucător al celor de la Dinamo București și-a prelungit contractul pe încă un sezon cu formația pe care a mai antrenat-o de două ori în trecut, dar fără a avea rezultate ca cele din sezonul 2023-2024.

ADVERTISEMENT

 „Era normal să continuăm, împreună am avut cele mai bune rezultate!”, a declarat Ilie Lemnaru, președintele celor de la Unirea Slobozia.

Adrian Mihalcea a mai fost aproape să-i ducă pe ialomițeni în prima divizie chiar în 2022, în al doilea său mandat, când a calificat echipa în play-off-ul diviziei secunde, dar a ratat promovarea.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Adrian Mihalcea după câștigarea titlului cu Unirea Slobozia: „Nu credeam că putem duce o astfel de bătălie”

Adrian Mihalcea se pare că este antrenorul potrivit pentru formația din Ialomița. Unirea Slobozia a avut cele mai bune rezultate cu fostul fotbalist de la Dinamo în postura de antrenor.

Întrebat despre performanța Sloboziei, Mihalcea a recunoscut că echipa sa a crescut în fiecare meci pe care l-a disputat și că nu se aștepta ca să câștige campionatul la o diferență de 8 puncte față de urmăritoare.

ADVERTISEMENT

„A fost un sezon extrem de greu, nu credeam niciodată la începutul campionatului că putem duce o astfel de bătălie. Ne-am axat la începutul sezonului pe accederea în play-off, dar am crescut de la meci la meci.

Nu credeam că putem fi campion detașați, fără probleme. La un moment dat, am vrut să terminăm pe primul loc pentru a nu profita de echipele care nu au drept de promovare. Noi am vrut să ridicăm trofeul, nu să dăm cu artificii. Locul 4 dă cu artificii.

Am scris istorie. Dar de mâine știu ce mă așteaptă. Ne pregătim pentru cel mai greu an din istoria noastră. Pentru început vom juca undeva în București sau în apropiere, dar din octombrie vrem să jucăm aici.

Vor începe lucrările de modernizare la stadion peste câteva zile. Pentru frumusețea momentului, pentru faptul că oamenii au așteptat o viață să jucăm aici, mi-ar plăcea să jucăm cât mai multe meciuri la Slobozia!”, a declarat Adrian Mihalcea, proaspăt campion cu formația din Ialomița.

ADVERTISEMENT
Tags: