Fotbal international

VIDEO. Noroc pentru Mourinho! Ajax, DUEL de FOC împotriva lui Lyon

SEMIFINALELE LIGII EUROPA:...
21.04.2017 | 14:10
VIDEO Noroc pentru Mourinho Ajax DUEL de FOC impotriva lui Lyon
ADVERTISEMENT

SEMIFINALELE LIGII EUROPA:

Ajax – Lyon

Celta Vigo – Manchester United

* Prima manşă din semifinalele Ligii Europa va avea loc pe data de 4 mai. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe data de 11 mai. Finala se joacă la Stockholm, pe 24 mai


UPDATE, 21 aprilie, ora 13:43 / În scurt timp va începe tragerea la sorţi pentru Liga Europa. Ceremonia poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 aprilie, ora 00:53 / Tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14:00. Cele 4 echipe rămase în competiţie sunt:

Manchester United

Lyon

Ajax

Celta Vigo


UPDATE, 21 aprilie, ora 00:52 / Lyon s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după loviturile de departajare în dauna echipei Beşiktaş. Turcii au trimis meciul în prelungiri şi mai apoi la loviturile de departajare, dar francezii au fost mai lucizi şi s-au impus cu 7-6 la 11 metri

ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 aprilie, ora 00:33 / Manchester United se califică după o victorie cu 2-1 împotriva lui Anderlecht. Golul decisiv a fost marcat de Rashford. Stanciu şi Chipciu nu au avut realizări prea multe în această partidă în care se încheie drumul european al belgienilor. Ajax merge în semifinale după ce a înscris două goluri în prelungiri cu Schalke 04. S-a încheiat 2-3, 4-3 la general. Calificata dintre Lyon şi Benfica se decide după loviturile de departajare

UPDATE, ora 23:58 / Celta Vigo este singura echipă calificată în semifinalele Ligii Europa după 180 de minute de joc. Meciurile Manchester United-Anderlecht, Beşiktaş-Lyon şi Schalke 04-Ajax intră în prelungiri. Urmăriţi desfăşurarea meciurilor mai jos

ADVERTISEMENT

VIDEO:

Manchester United – Anderlecht 2-1 (Mkhytarian 10, Rashford 107 / Hanni 32) (în tur: 1-1) VEZI GOLURILE

Min. 107: GOOOOOL United! Rashford înscrie şi Manchester United este aproape de semifinale

Min. 101: Pogba înscrie, dar golul este anulat pentru fault în atac

* Start în prelungiri. Zlatan s-a accidentat grav la genunchi şi a fost înlocuit de Martial

dgn

* FINAL DE MECI! Se încheie 1-1 şi meciul intră în prelungiri. 

* Min. 64: Stanciu intră în locul lui Hanni. Chipciu este înlocuit în acelaşi minut de Bruno

* Min. 50: Lingaard ratează o şansă mare pentru “diavoli” 

* Start în repriza secundă

PAUZĂ! United şi Anderlecht sunt la egalitate şi totul se joacă la acest scor

* Min. 32: GOOOOOOOOOOOOOL Anderlecht! Hanni egalează cu un şut din 5 metri şi totul se joacă

* Min. 21: Acheampong ratează o şansă mare pentru oaspeţi

* Min. 10: GOOOOOOOOOL United. Mkhytarian îl execută pe Ruben cu un şut din careu

* Start de meci

VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI 

anderlecht

Schalke – Ajax 3-2 (Goretzka 53, Burgstaller 56, Caligiuri 101 / Viergever 111, Younes 120) (în tur: 0-2) VEZI GOLURILE

VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI

schalke

Genk – Celta Vigo 1-1 (Trossard 67 / Sisto 63) (în tur: 2-3) VEZI GOLURILE

* Celta Vigo este prima echipă calificată în semifinalele Ligii Europa

VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI

fffa

Beşiktaş – Lyon 2-1 (Talisca 27, 58 / Lacazette 34) (în tur: 1-2) VEZI GOLURILE 

* Lyon câştigă cu scorul de 7-6 după loviturile de departajare şi se califică în semifinale

* Totul se va decide la penalty-uri

* Meciul intră în prelungiri

VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI

bes


UPDATE: 18:15  LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 Antrenorul belgienilor, Rene Weiler, este speriat de lăţimea terenului de pe Old Trafford, care are 106 m lungime şi 69,5 lăţime. Doar Santiago Bernabeu este mai lat, cu 71 m şi Weiler spune că acest lucru poate fi pozitiv din punctul de vedere al spaţiilor de contraatac, dar şi foarte periculos, întrucât este mult mai greu de acoperit terenul în defensivă şi este de presupus că majoritatea timpului din meci Anderlecht va trebui să se apere.

UPDATE: 16.35 LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 Jucătorii lui Anderlecht au făcut o premieră incredibilă pentru o formaţie de acest nivel înainte de partida cu Manchester United. Un fan englez i-a surprins pe Stanciu, Chipciu şi compania antrenându-se într-un parc din Manchester cu doar câteva ore înainte de meci! Cei doi români apar în imagine la secunda 0,25, iar Chipciu chiar se întoarce cu spatele, în timp ce Stanciu râde ruşinat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU ANDERLECHT LA ANTRENAMENT ÎN PARC!

UPDATE: 14:55 LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 Jose Mourinho a declarat că a fost foarte dezamăgit în meciul de la Bruxelles de motivaţia foarte scăzută a echipei sale. “Am dominat clar şi puteam să ne asigurăm ca returul să fie un meci amical, dar când adverarul este mai motivat ca tine e clar că nu ştii să câştigi. Nu l-am arătat cu degetul doar pe Ibrahimovic, pentru că toţi au fost la fel de nepermis de relaxaţi. Aşa va trebui să arătăm acum deplină concentare, pentru ca să ne facem meciul uşor”.

LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 Joi au loc partidele retur din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Europa. Capul de afiş este meciul de pe Old Trafford, dintre Manchester United şi Anderlecht, echipa celor doi români, Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu, partidă care pleacă de la scorul de 1-1 după primele 90 de minute.

LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 La Istanbul este al doilea şoc al serii: Beşiktaş – Lyon, care porneşte tot de la scorul de 1-1. În tur, meciul a început cu 45 de minute întârziere, ca urmare a incidentelor provocate de fanii turci, francezii refugiindu-se pe gazon. La Genk, fosta adversară a Astrei, primeşte vizita Celtei Vigo, care a învins cu 3-2 în tur. În fine, ultimul meci al serii Schalke 04 va încerca imposibilul acasă, să remonteze un handicap de 2-0 din turul de la Amsterdam.

LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 Pentru Anderlecht conducerea a anunţat că prioritar este meciul de duminică, din campionat, acasă cu rivala Club Brugge. Alb-violeţii au şase puncte avans la acest moment în play-off, iar o victorie ar însemna avans de nouă puncte, scoţând Brugge din cursă şi rămânând doar Gent. De aceea, Rene Weiler a fost sfătuit de şefii clubului să nu bage cea mai bună echipă, pentru a nu risca accidentarea unor titulari. În aceste condiţii este posibil ca Stanciu să intre din primul minut, iar concurentul său Hanni să stea pe ban

LIVE VIDEO MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT LIGA EUROPA, ORA 22:05 Belgienii au un istoric de coşmar cu United şi cu fotbalul englez. În două meciuri pe Old Trafford au luat 15 goluri, 10 în 1956, care reprezintă cea mai mare victorie europeană a englezilor şi cel mai usturător eşec pentru belgieni şi 5-1 în 2000. În 15 deplasări europene în Anglia echipa din Bruxelles a făcut doar două egaluri.

ADVERTISEMENT