Cele mai citite

Război la Manchester! United şi City se bat pentru un star al lui Lazio. Real Madrid a intrat în cursă

Jose Mourinho şi Pep Guardiola vor aceeaşi vedetă din echipa care a eliminat FCSB din Europa League. United şi City se bat pentru un mijlocaş de valoare de la Lazio.
24.02.2018 | 16:53
Război la Manchester! United şi City se bat pentru un star al lui Lazio. Real Madrid a intrat în cursă

UPDATE: 24.02. ora 16:45 Real Madrid s-a înscris în cursa pentru Sergej Milinkovic-Savic. Spaniolii au avut trimis din partea clubului la meciul cu FCSB, dar acesta a avut neplăcuta surpriză de a vedea că internaţionalul sârb nu este folosit de Simone Inzaghi. Trimisul lui Real va rămâne pentru meciul cu Sassuolo din weekend, când Milinkovic-Savic va reintra în echipă.


Nu a jucat la returul cu FCSB, antrenorul Simone Inzaghi considerând că îl poate menaja pentru următoarele partide mult mai grele, dar rămâne una dintre piesele grele din angrenajul lui Lazio şi este unul dintre cei mai căutaţi jucători din echipa romană pentru perioada de mercato din vara acestui an.

Serghei Milinkovic-Savic a reuşit să devină unul dintre idolii fanilor de pe Olimpico, dar totodată să atragă atenţia marilor cluburi de pe continent. În iarnă a făcut mare vâlvă imaginea postată de mijlocaşul biancocelestilor la Torino, imediat apărând speculaţiile legate de transferul la Juventus. Serghei şi-a liniştit fanii, declarând că doar s-a dus să îşi vadă fratele, care joacă portar la Torino.

Mourinho îl vede drept înlocuitorul lui Pogba

Cota de piaţă a lui Milinkovic-Savic pur şi simplu a explodat. La acest moment este de 100 de milioane euro, însă poate ajunge uşor la 125 în vară, în funcţie şi de performanţele sale dar şi de cele ale echipei, dacă Lazio va atinge faze superioare în Europa League şi de locul pe care va termina în campionat.

Tabloidele din Anglia scriu că internaţionalul sârb a declanşat deja războiul la Manchester. Primul care l-a vrut a fost Jose Mourinho, care îl vede lipit perfect lângă compatriotul Nemanja Matic. Cum Mourinho e în scandal deschis cu vedeta franceză Paul Pogba, care vrea să plece, Milinkovic-Savic ar fi soluţia perfectă. Numai că Dailly Record anunţă că şi Pep Guardiola intră în cursa pentru mijlocaşul lui Lazio. Probabil că dacă se vor plăti peste 100 de milioane pentru jucător Lazio va accepta transferul, pentru că Serghei a declarat că se simte excelent la Roma şi nu are nici o intenţie de a pleca acum.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri