Fotbal intern

”Uniţi pentru Mihai”. Un star din Serie A vine la turneul caritabil pentru Neşu

O nouă ediţie a turneului caritabil "Uniţi pentru Mihai" va avea loc pe 26 mai, la Oradea. Printre invitaţi se numără şi un superstar din Serie A.
17.01.2018 | 13:47
Uniti pentru Mihai Un star din Serie A vine la turneul caritabil pentru Nesu

Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea va găzdui pe 26 mai un triunghiular demonstrativ numit ”Uniţi pentru Mihai”. Potrivit paginii de facebook a evenimentului la turneul caritabil va participa şi vedeta lui Napoli, internaţionalul belgian Dries Mertens. De asemenea, la turneu vor veni foştii colegi ai lui Neşu de la Steaua, precum Mirel Rădoi sau George Ogăraru, dar şi legende ale naţionalei României, precum Gică Hagi, Adi Mutu sau Gică Popescu.

„Pe 26 Mai, la Oradea de data aceasta, va avea loc a doua ediţie a evenimentului dedicat lui Mihai Neşu. Rugăm suporterii care doresc să participe la meci să se unească în grupuri şi să solicite biletele din timp. Vom avea şi anul acesta tricouri şi eşarfe speciale, în culorile nationale, pentru a fi în ton cu anul deosebit în care ne aflăm, cel al centenarului. Meciul va fi urmat de o gală caritabilă. Pentru detalii referitoare la gală va rugăm să ne contactaţi în căsuţă de mesaje private! Vă aşteptăm cu mare drag!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina citată.

Mihai Neşu, la al doilea turneu caritabil

Va fi a doua ediţie a turneului organizat de fostul internaţional român. Primul meci caritabil s-a ţinut acum doi ani, la Sala Polivalentă din Capitală. Atunci a avut loc un duel între Steaua UEFAntastică şi Steaua ’86. Anul acesta cele trei echipe care vor juca la turneul demonstrativ vor fi „Naţionala României”, formată din Hagi, Mutu, Popescu, selecţionerul României Cosmin Contra şi Lucian Sânmărtean, UEFAntasticii Steaua, cu Mirel Rădoi, George Ogăraru, Florin Lovin, Petre Marin sau Gabriel Boştină, şi „Prietenii lui Mihai Neşu”, echipă din care fac parte Dries Mertens, Claudiu Keşeru sau George Puşcaş. 

Internaţionalul belgian Dries Mertens este unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti ai celor de la Napoli. El şi-a făcut junioratul la Anderlecht şi Gent, dar s-a lansat în carieră profesionistă în Olanda. El a jucat câte două sezoane la AGOVV, Utrecht, unde a fost coleg de echipă cu Neşu, şi PSV, pentru ca în 2013 să se transfere la Napoli. Atacantul a evoluat până în prezent în 216 meciuri în toate competiţiile la Napoli, pentru care a reuşit să înscrie 82 de goluri. 

32 milioane de euro este cota lui Dries Mertens, potrivit transfermarkt.de

65 de selecţii a strâns la naţionala Belgiei

Tags: