Sport

Universitatea Craiova a anunțat meciurile amicale din timpul stagiului de pregătire. Ce adversare și-au ales oltenii

Universitatea Craiova va disputa cinci partide de verificare în stagiul de pregătire din Austria. Oltenii au anunțat primele trei echipe pe care le vor înfrunta înainte de startul viitorului sezon din Liga 1.
22.06.2022 | 10:05
Universitatea Craiova a anuntat meciurile amicale din timpul stagiului de pregatire Ce adversare siau ales oltenii
Universitatea Craiova a anunțat meciurile amicale din timpul stagiului de pregătire. Ce adversare și-au ales oltenii. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Laszlo Balint se pregătește să o conducă pe Universitatea Craiova în primele partide amicale din stagiul de pregătire din Austria. Oltenii vor disputa cinci meciuri de verificare în cantonamentul din această vară. Trei au fost anunțate deja, ultimele două urmând să fie comunicate ulterior.

Universitatea Craiova a anunțat primele partide amicale din stagiul de pregătire. Arminia Bielefeld, FK Qarabag și FC Heidemheim sunt adversarele oltenilor

Oficialii „alb-albaștrilor” au stabilit viitoarele trei adversare ale elevilor lui Laszlo Balint în cantonamentul din Austria. Oltenii vor disputa prima partidă amicală din această vară împotriva celor de la Arminia Bielefeld, duminică, 26 iunie, de la ora 17:00. Formația din Germania a retrogradat din Bundesliga la finalul sezonului recent încheiat.

ADVERTISEMENT

În a doua partidă amicală din stagiul de pregătire din Austria, oltenii o vor întâlni pe campioana din Azerbaijan, FK Qarabag. Meciul împotriva formației calificată în preliminariile Champions League se va disputa miercuri, 29 iunie, de la ora 19:30.

A treia adversară a Universității Craiova este tot o echipă care evoluează în eșalonul secund al fotbalului din Germania. Partida amicală împotriva celor de la FC Heidenheim se va juca duminică, 3 iulie, și va începe de la ora 12:00. Formația din Bănie a transmis că elevii lui Laszlo Balint vor mai juca două meciuri înainte de startul sezonului 2022-2023 din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„S-au stabilit 3 dintre amicalele pe care Știința le va disputa în stagiul de pregătire din Austria. Universitatea Craiova va înfrunta Arminia Bielefeld (Germania), Qarabağ FK (Azerbaijan) și FC Heidenheim (Germania). Jocurile de verificare vor fi transmise LIVE pe pagina noastră oficială de Facebook. Alb-albaștrii vor mai avea programate alte două meciuri amicale, toate detaliile urmând a fi comunicate ulterior”, au transmis oltenii.

Laszlo Balint anunță un regim spartan pentru jucătorii Universității Craiova: „Merg foarte mult pe disciplină”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laszlo Balint va prelua banca tehnică a Universității Craiova, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Noul antrenor al formației din Bănie a declarat că va fi strict cu jucătorii oltenilor, pentru a obține rezultatele dorite.

ADVERTISEMENT

Mă bucur ca sunt aici, nu e surprinzător, deoarece am făcut mereu pași înainte chiar dacă nu mari. Sunt motivat să reușesc și voi munci de dimineață până a doua zi de dimineață. Dacă vrem să obținem ceva trebuie să știm și să suferim”, a spus Laszlo Balint.

„Va trebui să muncim, nimic nu se realizează dacă rămâi în zona de confort. Sperăm să producem un fotbal de calitate. Nu îmi place să folosesc cuvinte mari, nu sunt aici să fac garanții, dar vă promit că vom munci”, a mai spus tehnicianul oltenior.

ADVERTISEMENT

„Cunosc echipa, pe unii jucători îi știu personal, nu vor fi probleme din acest punct de vedere. Mergem pe un set de principii. Din punct de vedere sportiv vrem ca echipa să aibă o exprimare cât mai coerentă. Extrasportiv ne dorim disciplină, ambiție și respect. Nu vreau să-i sperii pe jucători, dar merg foarte mult pe disciplină”, a declarat antrenorul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 şi sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT