Sport

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FCSB la FIFA! Care a fost scorul la simularea făcută înainte de derby. Video

Primul gamer angajat de o echipă de fotbal din România, Dan Buzărnescu, a simulat duelul echipei sale, Universitatea Craiova, cu FCSB. La FIFA, reprezentantul juveților s-a impus cu 3-2
03.04.2022 | 18:31
Universitatea Craiova a castigat meciul cu FCSB la FIFA Care a fost scorul la simularea facuta inainte de derby Video
Universitatea Craiova a simulat întâlnirea cu FCSB! Gamerul oltenilor, Dan Buzărnescu, i-a învins pe „roș-albaștrii”, cu scorul de 3-2
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului de duminică seara, formația din Bănie și-a confruntat adversarii din a treia rundă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 în seria de jocuri FIFA. Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB se va disputa duminică, de la ora 19:00, pe Arena Națională.

Universitatea Craiova a făcut o simulare a partidei cu FCSB! Dan Buzărnescu le-a adus victoria oltenilor, scor 3-2

Odată cu introducerea Casei Pariurilor Liga 1 în celebrul joc FIFA, Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a investit în acest segment. Reprezentantul oltenilor în acest domeniu este Dan Buzărnescu, campion național la FIFA 19.

ADVERTISEMENT

Reprezentantul „alb-albaștrilor” în acest joc i-a condus pe olteni spre victorie în simularea confruntării cu FCSB. În jocul FIFA, Universitatea Craiova s-a impus la un gol diferență în fața trupei antrenate de Toni Petrea, scor 3-2.

Marcatorii oltenilor în simularea partidei de duminică seara au fost Ivan și Gustavo. Mijlocașul oltenilor a marcat o dublă, fiind și autorul golului decisiv de 3-2. Jucătorii FCSB care au punctat în meciul de FIFA au fost Florin Tănase și Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova rezultatul obținut pe Arena Națională ar putea să fie unul diferit. Trupa lui Reghecampf trece printr-o perioadă de recuperare după focarul de gripă din interiorul echipei, iar jucătorii săi nu sunt 100% pregătiți fizic.

Gamerul Universității Craiova a avut și alte oferte din România: „Nu m-aș fi dus niciodată la Dinamo”

Fost junior la Universitatea Craiova și golgheterul echipei U19 în urmă cu câțiva ani, Dan Buzărnescu a ales să își continue cariera în cadrul formației din Bănie, însă din postura de gamer profesionest. Acesta face parte din echipa națională de FIFA a României, recunoscută de FRF.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova putea să rateze „transferul” gamerului român, Dan Buzărnescu. Acesta a declarat la prezentarea sa oficială că înainte să semneze cu formația din Bănie a avut două oferte de la alte cluburi din Casa Pariurilor Liga 1, însă a ales să îi reprezinte pe olteni în FIFA.

„Am trecut la nivelul următor. Marea majoritate a echipelor din străinătate au făcut-o. Avem șansa să reprezentăm Universitatea Craiova și la jocul virtual de fotbal”. a declarat gamerul profesionist al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Universitatea Craiova înseamnă foarte mult. Mă bucur că voi putea reprezenta clubul în competiții. Am mai avut două oferte din Liga 1, însă am ales Universitatea. Nu m-aș fi dus niciodată la Dinamo”. a spus Dan Buzărnescu.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT