Fotbal intern

Universitatea Craiova a câștigat primul trofeu al e-sezonului: Cupa Betano! Mihai Roman, decisiv în meciurile cu Braga şi PAOK

17.04.2020 | 21:53
Universitatea Craiova a castigat primul trofeu al esezonului Cupa Betano Mihai Roman decisiv in meciurile cu Braga si PAOK
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat turneul de FIFA organizat de unul dintre sponsorii clubului,Betano, la care au mai luat parte Maritimo, Braga și PAOK Salonic. Oltenii, cu Mihai Roman în controlul jucătorilor de pe consolă, au învins formația din Grecia în dublă manșă în semifinale și au trecut de Braga în ultimul act.

Craiova a câștigat un turneu internațional de FIFA

Pandemia de coronavirus a mutat fotbalul de pe stadioane în console, pe simulatoarele sportive.

După ce a organizat meciuri caritabile cu FC Botoșani și Dinamo, Universitatea Craiova a acceptat provocarea lansată de unul dintre sponsori, Betano, și a participat la un turneu internațional de FIFA, alături de Maritimo, Braga și PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT

Turneul, disputat sub formatul de semifinale și finală, a pus față în față Craiova și PAOK Salonic în penultimul act, meci câștigat de olteni, cu Mihai Roman în controlul jucătorilor de pe gazonul virtual, cu 5-0 la capătul celor două manșe.

În finală, Mihai Roman a reușit să îl învingă pe reprezentantul celor de la Braga, scor 3-2, și a reușit să aducă primul trofeu de FIFA celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci oficial, pe 8 martie

Ultimul meci oficial disputat de Universitatea Craiova a fost în urmă cu mai bine de o lună. Pe Arena Națională, formația lui Corneliu Papură fost învinsă de FCSB cu 1-4, rezultat ce i-a dus pe olteni la patru puncte de liderul CFR Cluj.

În cel mai optimist scenariu, realizabil dacă președintele Klaus Iohannis nu va prelungi starea de urgență de pe teritoriul României, fotbaliștii Universității Craiova vor putea reveni la antrenamente la jumătatea lunii mai, în timp ce primul meci oficial după pandemie s-ar juca în week-end-ul 6-7 iunie.

ADVERTISEMENT

În runda a treia din play-off, prima de la reluare, echipa antrenată de Corneliu Papură urmează să întâlnească FC Botoșani.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova
  • 4 puncte este distanța dintre Craiova și liderul CFR Cluj
ADVERTISEMENT
Tags: