Fotbal intern

Universitatea Craiova a dat lovitura! Sponsorul tehnic al lui Manchester City și Milan îi va ”îmbrăca pe olteni. Fanatik confirmat

10.08.2020 | 23:28
Universitatea Craiova a dat lovitura Sponsorul tehnic al lui Manchester City si Milan ii va imbraca pe olteni Fanatik confirmat
Lucruri mai puțin cunoscute despre jucătorii Universității Craiova © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va schimba firma de echipament după șase ani în care a fost ”îmbrăcată” de Joma. Noul partener al oltenilor va fi Puma. În stagiunea 2013-2014 echipa din Bănie a avut echipamnetul Nike, așa cum FANATIK a anunțat

După ce a ajuns în primul eșalon, Craiova a fost îmbrăcată de Joma, contractul fiind valabil până la sfârșitul sezonului care tocmai s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Modelul a fost modificat în fiecare an, iar cel mai inedit a fost cel cu inserție inspirată de Coloana Infinitului. În acel echipament, Craiova a reușit să câștige și un trofeu, Cupa României, în urmă cu doi ani, după ce au învins-o pe Hermannstadt.

Craiova face lichidări de stoc la echipamentele cu fostul sponsor

Puma va fi sponsorul oltenilor în următorii patru ani. Din sezonul acesta, Craiova va avea echipament produs de Puma, cu variantele clasice de tricouri, cu alb predominant sau cu albastru. Noua firmă de echipament le va da oltenilor tricouri și șorturi în valoare de 250.000 de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Universitatea se pregătește de trecerea la noul sponsor și a făcut lichidări de stoc în magazinul oficial, prețurile echipamentelor cu fostul sponsor au fost reduse substanțial.

Milan, Dortmund, City sau naționala Italiei sunt îmbrăcate de Puma

Departamentul de marketing a hotărât să păstreze o parte dintre elementele de pe vechiul echipament: stema cu leul și supranumele ”Campioana unei mari iubiri”, scrisă aproape de gulerul tricourilor.

ADVERTISEMENT

Echipa din Oltenia este singura formație din primul eșalon care va avea echipament produs de Puma. Cele mai multe echipe din Liga 1 sunt îmbrăcate de Joma, inclusiv ardelenii de la CFR Cluj.

FCSB și Viitorul sunt îmbrăcate de Nike, Sepsi de Adidas, Dinamo, FC Voluntari și FC Argeș de Macron, FC Botoșani de Errea, iar UTA de Sport Saller.

ADVERTISEMENT

Echipe celebre care sunt îmbrăcate de Puma: AC Milan, Borussia Dortmund, Olympique Marseille, Borussia Monchengladbach, Manchester City, Valencia, naționalele de fotbal ale Italiei, Uruguayului, Austriei, Serbiei, Elveției și Islandei. Fotbaliști importanți ca Suarez, Aguero, Reus, Buffon, Oblak, Griezmann sau Lukaku au contract cu Puma.

ADVERTISEMENT