Fotbal intern

Universitatea Craiova a intrat în cursa pentru transferul lui Florin Ștefan. “A făcut deja o ofertă!” Câți bani cere Sepsi

11.07.2019 | 13:43
Universitatea Craiova a intrat in cursa pentru transferul lui Florin Stefan A facut deja o oferta Cati bani cere Sepsi

Gigi Becali a anunțat că dorește să îl transfere pe Florin Ștefan în perioada de mercato din vară, dar Universitatea Craiova a intrat și ea în cursa pentru semnătura fundașului care se află sub contract cu Sepsi OSK. Laszlo Dioszegy, patronul grupării din Sfântu Gheorghe, a dezvăluit pe ce sumă poate pleca internaționalul român.

Universitatea Craiova a intrat în cursa pentru transferul Florin Ștefan

Florin Ștefan a avut evoluții foarte bune la Campionatul European U21 din Italia și San Marino, iar Sepsi OSK este dispusă să renunțe la serviciile fundașului în vârstă de 23 de ani în această vară. Laszlo Dioszegy a dezvăluit că prețul lui Florin Ștefan este de un milion de euro, dar dorește să păstreze și un procent dintr-un viitor transfer, cuprins între 10 și 25%. De partea cealaltă, FANATIK dezvăluia că Gigi Becali oferea maxim 400.000 de euro pentru tânărul fotbalist.

Laszlo Dioszegy susține că a primit oferte pe numele lui Florin Ștefan în această vară, iar pe listă se află echipe din Rusia, dar și Universitatea Craiova. Patronul grupării din Sfântu Gheorghe a comentat și în legătură cu sezonul 2019 – 2020 din Liga 1.

Florin Ștefan în partida jucată de România U21 cu Liechtenstein U21. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Ștefan în partida jucată de România U21 cu Liechtenstein U21. Sursă foto: sportpictures.eu

“Am primit oferte din Rusia și de la Craiova”

“Am primit oferte verbale din Rusia și de la Craiova, atât. Nimic clar. Vrem un milion de euro și procente. Dacă se cer 40 de milioane pe anumiți fotbaliști, atunci merită și Florin Ștefan măcar un milion! Nu putem să îl dăm pe 300.000 de euro. Au plecat mulți jucători, o luăm de la zero. Nu sunt mulțumit de lotul actual, va fi greu la început, dar zilnic facem transferuri și sperăm ca în 2-3 săptămâni să arătăm și noi cum trebuie.

În momentul de față nu arătăm bine, așa consider. Dinamo va fi în primele 6 cred, dacă mă uit la ce transferuri s-au făcut. Dar nu în primele 3! FCSB, CFR și Craiova se vor lupta între primele 3″, a spus Laszlo Dioszegy, conform Pro X.