Sport

Universitatea Craiova a mai oficializat două transferuri! Oltenii își betonează defensiva cu „două talente ale fotbalului croat”

Universitatea Craiova continuă campania de transferuri din această iarnă. Oltenii i-a prezentat oficial pe Juraj Badelj și Karlo Tomasec, doi tineri fundași centrali din Croația.
26.01.2023 | 18:02
Universitatea Craiova a mai oficializat doua transferuri Oltenii isi betoneaza defensiva cu doua talente ale fotbalului croat
Universitatea Craiova a mai oficializat două transferuri! Oltenii își betonează defensiva cu „două talente ale fotbalului croat”. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

După Alexandru Ișfan, Gjoko Zajkov și Basilio Ndong, Universitatea Craiova a mai oficializat două transferuri în această perioadă de mercato. Oltenii au anunțat că Juraj Badelj și Karlo Tomascec au trecut peste testele impuse de Eugen Neagoe, iar cei doi tineri croați de perspectivă au demonstrat că merită să îmbrace tricoul alb-albastru.

Universitatea Craiova continuă achizițiile din această iarnă. Croații Juraj Badelj și Karlo Tomasec, ultimele transferuri oficializate de olteni

Juraj Badelj și Karlo Tomasec au efectuat stagiul de pregătire împreună cu lotul Universității Craiova. Tinerii fundași centrali din Croația l-au convins în cele din urmă pe Eugen Neagoe, care le-a oferit minute bune în partidele amicale desfășurate în Antalya.

ADVERTISEMENT

Fundașii centrali croați au semnat un acord valabil patru sezoane și jumătate cu Universitatea Craiova. Tinerii jucători cu care oltenii speră să dea lovitura în viitor au venit din țara natală de la liderul din eșalonul secund, NK Rudes.

„Dobrodošli, Juraj Badelj & Karlo Tomasec! Știința continuă campania de transferuri din această iarnă și își „betonează” defensiva cu două tinere talente ale fotbalului croat. După Ișfan, Ndong și Zajkov, Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Născuți amândoi la Zagreb, noii fundași centrali ai clubului nostru au venit de la formația NK Rudes și au demonstrat în meciurile amicale că merită să ajungă în Cetatea Băniei. Le dorim mult succes în tricoul alb-albastru!

P.S. Și nu uitați: sâmbătă, de la ora 20:00, în „Vulcan”, avem prima ocazie de a-i vedea „la lucru” pe noii fotbaliști ai Științei transferați în această campanie de iarnă”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Concurența din defensiva Universității Craiova a crescut! Patru pe un loc în apărarea lui Eugen Neagoe

Eugen Neagoe se bucură de nu mai puțin de opt jucători care pot evolua pe poziția de fundaș central la Universitatea Craiova, după transferurile lui Juraj Badelj și Karlo Tomasec. Astfel, tehnicianul oltenilor îi mai poate folosi și pe Paul Papp, Raul Silva, Bogdan Mitrea, Valerică Găman, Gjoko Zajkov și Vladimir Screciu, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

Concurența în defensiva alb-albaștrilor este ridicată față de anii trecuți la Universitatea Craiova, iar oltenii pot renunța la doi dintre veterani în această iarnă. Doi dintre jucătorii în pericol să plece de la formația din Bănie în viitorul apropiat sunt Paul Papp și Valerică Găman.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că cei doi stoperi trecuți de 33 de ani au intrat în ultimele șase luni de contract, iar conducătorii Universității Craiova nu au făcut o ofertă concretă de prelungire. Valerică Găman a fost trimis în teren în înfrîngerea cu FC Botoșani, scor 0-1, însă a fost înlocuit la pauză de olteni.

  • 8 jucători pot fi folosiți în centrul defensivei de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt. 

ADVERTISEMENT