Sport

Universitatea Craiova a mai renunţat la un fundaş! Fotbalistul a reziliat contractul şi a plecat din cantonament. Exclusiv

Universitatea Craiova a mai renunţat la un fundaş. FANATIK a aflat că Antoine Conte şi-a reziliat contractul cu echipa lui Rotaru şi a părăsit cantonamentul oltenilor.
02.07.2022 | 12:58
Universitatea Craiova a mai renuntat la un fundas Fotbalistul a reziliat contractul si a plecat din cantonament Exclusiv
Jucătorii Universităţii Craiova salutând publicul.
ADVERTISEMENT
02-07-2022
10:33

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Antoine Conte!

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Antoine Conte, confirmând informaţiile oferite de FANATIK privind rezilierea contractului: “OFICIAL. Mulțumim, Antoine Conte! 🤝

Clubul Universitatea Craiova a încetat relațiile contractuale cu fundașul Antoine Conte. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul oltenilor.

Antoine Conte s-a despărţit de Universitatea Craiova
Antoine Conte s-a despărţit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a efectuat un singur transfer în această vară, până acum. Însă, la capitolul plecări, oltenii sunt mai activi şi fac curăţenie în lot, cu două săptămâni înainte de startul campionatului.

Universitatea Craiova a mai renunţat la un fundaş! Antoine Conte a reziliat cu oltenii

După Marius Constantin, a venit rândul lui Antoine Conte să se despartă de Universitatea Craiova. Din informaţiile FANATIK, cele două părţi au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, fotbalistul părăsind cantonamentul.

ADVERTISEMENT

Antoine Conte a evoluat un sezon la Universitatea Craiova, însă a prins doar 13 meciuri în formaţia lui Laurenţiu Reghecampf. Oltenii îi mai au pe postul de fundaş dreapta pe Ştefan Vlădoiu şi Ionuţ Mitran.

Antoine Conte a reziliat cu Universitatea Craiova
Antoine Conte a reziliat cu Universitatea Craiova

Raul Silva, singurul transfer al Universităţii Craiova

Singurul transfer din această iarnă al Universităţii Craiova este Raul Silva, anunţat în exclusivitate de FANATIK. Brazilianul a fost adus de la Braga şi a anunţat că vrea să câştige campionatul alături de echipa din Craiova.

ADVERTISEMENT

Însă, spre deosebire de rivalele la titlu, Universitatea Craiova nu a făcut atât de multe mutări pentru a-şi întări lotul. CFR Cluj a făcut şase transferuri, în timp ce FCSB şi-a fortificat centrul defensivei, unul dintre punctele vulnerabile ale echipei.

Oltenii sunt în cantonament în Austria, acolo unde pregătesc startul noului sezon. Universitatea Craiova va avea un program aglomerat la începutul stagiunii, având meciuri din trei în trei zile, în campionat şi cupele europene.

ADVERTISEMENT

U Craiova, debut în Liga 1 cu Sepsi

Universitatea Craiova va debuta în noul sezon pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Oltenii intră în turul doi preliminar din Conference League, unde vor întâlni Vllaznia Shkodër, din Albania:

“E un plus că stăm 23 de zile în Austria. E o perioadă extrem de importantă pentru ce urmează. Să nu uităm totuși nivelul fotbalului românesc. Noi ne dorim, indiferent de meci, în Liga 1 sau Conference League, să abordăm la fel. 

ADVERTISEMENT

Suporterilor le transmit să aibă încredere. Dacă nu există unitate, nu se pot realiza lucruri. Nu mă refer la unitate în birouri sau doar în cadrul echipei. Mă refer și la ce vine din tribună. Avem nevoie de unitate”, a fost mesajul lui Laszlo Balint la prezentare.

  • 28 de ani are Antoine Conte
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Conte

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT