Fotbal intern

Universitatea Craiova a plecat spre Georgia! Oltenii au avut emoții mari înainte de decolare. Foto

25.08.2020 | 15:56
Universitatea Craiova a plecat spre Georgia Oltenii au avut emotii mari inainte de decolare Foto
ADVERTISEMENT

După ce au pornit cu dreptul în prima etapă a Ligii 1, oltenii urmează să debuteze și în noul sezon competițional al cupelor europene.

În ultimul an în care echipele din România au primit locuri în UEFA Europa League, „juveții” merg pe terenul Locomotivei Tbilisi cu gândul calificării în turul doi preliminar și își doresc să meargă cât mai departe în competiția în care CFR Cluj a ajuns până în șaisprezecimi.

ADVERTISEMENT

Înaintea de plecarea Universității spre Georgia, oltenii au avut mari emoții că zborul ar putea fi anulat.

Delegația Universității Craiova a decolat spre Georgia pentru înfruntarea cu Lokomotiv Tbilisi

Universitatea Craiova dă piept cu Lokomotiv Tbilisi în primul tur preliminar al UEFA Europa League, iar FANATIK a prezentat pe larg adversara pe care „juveții” trebuie să o învingă pentru a continua drumul spre grupe.

ADVERTISEMENT
universitatea craiova plecare catre georgia
Universitatea Craiova a plecat spre Georgia! Oltenii au avut emoții mari înainte de decolare

Favoriți pe hârtie, craiovenii trebuie să fie atenți la viitoare adversară și să nu mai repete greșelile din primul meci oficial disputat în acest sezon, cel cu Sepsi. Craiova a câștigat la Sfântu Gheorghe, însă a etalat un joc modest.

plecare Universitatea Craiova
Universitatea Craiova a plecat spre Georgia! Oltenii au avut emoții mari înainte de decolare

De altfel, președintele Sorin Cârțu atenția că echipa trebuie să fie atentă înainte de duelul de joi seara, ora 20:00: „Mergem să câștigăm, trebuie să ne calificăm, suntem favoriți și trebuie să ne respectăm statutul. I-am mai văzut, cred că și Cristiano i-a studiat, sunt posibilități. Au doar un jucător care mai poate dribla sau alte lucruri, în rest au jucători autohtoni. Nu este o echipă de top a Georgiei. Jucătorii trebuie să fie serioși, nimic nu ți se dă moca. Trebuie să facă efort pentru a se califica. Să se aștepte că vor da de o echipă ambițioasă.”

ADVERTISEMENT
Cristiano Bergodi
Universitatea Craiova a plecat spre Georgia! Oltenii au avut emoții mari înainte de decolare

Marți, la ora 15:00, delegația Universității a decolat spre Georgia, iar zborul a durat aproximativ trei ore, fiind vorba de o cursă charter. Autocarul „alb-albaștrilor” a poposit la Aeroportul Internațional Craiova, aflat într-un amplu proces de modernizare, iar prima persoană care a coborât a fost tehnicianul Cristiano Bergodi, ultimii care au ieșit au fost Elvir Koljic și Mirko Pigliacelli, cei doi purtând un dialog în limba engleză.

Craiovenii au avut emoții înainte de zbor! Vremea din Bănie ar fi putut crea probleme

Emoțiile debutului în noul sezon competițional ar fi putut fi dublate de emoția unui zbor cu probleme sau amânarea acestuia. Orașul Craiova s-a aflat sub influența unui cod galben de vreme urâtă, iar cursa charter a Științei ar fi putut fi pusă în pericol, însă, cu câteva minute înainte de decolare, vremea s-a îmbunătățit, astfel că totul a decurs conform planului.

ADVERTISEMENT
universitatea craiova plecare catre georgia
Universitatea Craiova a plecat spre Georgia! Oltenii au avut emoții mari înainte de decolare

„Alb-albaștrii” au primit și o veste bună înainte de meciul cu Lokomotiv Tbilisi. Clubul Universitatea Craiova a primit fax de convocare la naționala U19 pentru trei dintre cei mai buni tineri jucători din sânul lotului lui Bergodi. Astfel, Ștefan Baiaram, Ionuț Mitran și Marian Danciu au fost chemați pentru un stagiu de pregătire între 30 august și 7 septembrie, timp în care selecționata României va desfășura și o partidă amicală.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 1,68 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT