Sport

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FC U Craiova! Cât costă

Suporterii „alb-albaștri” așteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu FC U Craiova 1948, iar Universitatea Craiova a pus deja în vânzare biletele.
31.10.2023 | 15:04
Universitatea Craiova a pus in vanzare biletele pentru derbyul cu FC U Craiova Cat costa
Universitatea Craiova - FC U Craiova este derby-ul etapei cu numărul 15 din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Derby-ul Olteniei se apropie cu pași repezi, iar Universitatea Craiova a pus biletele în vânzare cu patru zile înaintea confruntării cu FC U Craiova 1948. Partida cu rivala din Bănie este programat sămbătă, de la ora 21:15, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FC U Craiova! Cât costă tichetele

Derby-ul Olteniei se apropie de un nou episod în Cetatea Băniei, însă confruntarea dintre cele două rivale le găsește pe ambele în criză de rezultate în SuperLiga. Universitatea Craiova a pierdut cele trei puncte cu Rapid, iar FC U Craiova 1948 a fost înfrântă la limită de UTA Arad, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Totuși, suporterii din Bănie așteaptă cu nerăbdare derby-ul cu FC U Craiova 1948, care poate însemna un restart pentru Universitatea Craiova în SuperLiga. Trupa lui Corneliu Papură a pus în vânzare biletele pentru confruntarea cu formația lui Adrian Mititelu.

Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la punctele de vânzare ale Universității Craiova din Bănie. Cel mai ieftin tichet este la Peluza Nord, prețul fiind de 15 lei, iar cel mai scump se găsește la tribuna VIP de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Craiova înfruntă FCU sâmbătă, 4 noiembrie 2023, de la ora 21:15, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.
Biletele pot fi achiziționate:
– Online
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă

Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 50 RON
Tribuna VIP – 100 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din „Vulcan”!”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon așteaptă galeria la derby-ul cu FC U Craiova: „Te ajută să treci de momentele dificile”

Dragoș Bon a dezvăluit că Mihai Rotaru a intrat in vestiarul „alb-albaștrilor” înaintea derby-ului cu Rapid și i-a motivat pe olteni. Tehnicianul a declarat că își dorește ca Peluza Nord să revină la sentimente mai bune și să îi încurajeze pe jucătorii Universității Craiova cu FC U Craiova.

„Fiecare antrenor care a fost în staff, ne-am dorit să aibă rezultate. Am spus-o în conferința premergătoare, această problemă cu partea de interimat se transmite. Jucătorii nu ar trebui să citească știrile din ziua jocului, dar e bine să te protejezi.

ADVERTISEMENT

E ca un sfat. Lucrul acesta îl fac și eu. Automat, este o energie negativă pe care ți-o atragi, dacă nu reușești să treci peste acest moment, nu te protejează nimeni. E clar că acest blocaj în care nu reușim să marcăm ne afectează.

Rotaru a avut un discurs motivational. Le-a spus că are încredere în ei și speră într-o victorie. A fost un discurs motivational. Mi-aș dori să avem galeria lângă noi, te ajută să treci de momentele dificile. Dar e decizia lor, ei știu bine ce hotărăsc. Mie mi-ar plăcea să îi avem alături de noi”, spunea Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad- Universitatea Craiova