Fotbal intern

Universitatea Craiova a pus ochii pe un internațional bulgar cotat la 1,6 milioane de euro! De cine s-a mai despărțit clubul oltean

02.06.2020 | 14:22
Universitatea Craiova a pus ochii pe un international bulgar cotat la 16 milioane de euro De cine sa mai despartit clubul oltean
ADVERTISEMENT

Reluarea Ligii 1 se apropie cu rapiditate, iar formațiile implicate în lupta la titlu continuă să se antreneze din greu pentru a reuși să câștige titlul. În perspectiva înttăririi lotului, Universitatea Craiova a pus ochii pe un mijlocaș bulgar, cotat la 1.600.000 de euro, care are 13 prezențe în naționala țării sale.

Mijlocaș bulgar dorit de Universitatea Craiova

Krystian Malinov este numele mijlocașului bulgar dorit de Universitatea Craiova, care evoluează în prezent în țara natală, la CSKA Sofia, pentru care a înscris trei goluri și a oferit trei pase decisive în 26 de meciuri din actualul sezon, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Malinov a jucat și la Litex Lovech, de unde a fost adus pe gratis în 2016, la CSKA Sofia. Mijlocașul defensiv are și 13 prezențe în naționala Bulgariei, pentru care încă nu a reușit să înscrie niciun gol.

  • 26 de ani a împlinit Kristyan Malinov pe 30 martie
  • 1.600.000 de euro este cota de piață a lui Krystian Malinov, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Adrian Iencsi s-a despărțit de Universitatea Craiova

Adrian Iencsi nu mai este antrenorul echipei secunde a Universității Craiova, formație care evoluează în Liga 3. Mi-a expirat contractul cu Universitatea Craiova și am hotărât să o iau pe un alt drum. A fost o experiență fantastică, inedită, dar dificilă.

Pentru mine o consider benefică pentru viitorul carierei mele de antrenor, iar băieții cred că au învățat lucruri care-i vor ajuta tot timpul în viitor. Am avut parte de fotbaliști tineri, eligibili pentru Under 19, dar și de jucători cu experiență”.

ADVERTISEMENT

„Câțiva tineri cu un potențial imens au ajuns la prima echipă, cum este și Luis Nițu, și cred că sunt foarte mulți fotbaliști cu reale calități care vor fi oameni de bază în Liga 1.

Deja am o experiență la ligile inferioare și îmi doresc să-mi continui munca sus, la primul eșalon sau chiar în eșalonul secund, unde există un proiect bine pus la punct, cu o strategie coerentă.

ADVERTISEMENT

Eu am fost foarte bine primit de olteni, m-am simțit ca acasă.

Universitatea Craiova e un club cu condiții nemaipomenite, de la logistică și până la toate avantajele conferite de Centrul de Copii și Juniori, unul foarte performant.

Ineditul situației provinea din faptul că trebuia să mă adaptez la lotul pe care îl aveam, cu jucători tineri, dar și cu experiență, și îmi structuram antrenamentele astfel încât să existe coeziune și rezultate eficiente”, a mai spus Adrian Iencsi pentru DigiSport.

ADVERTISEMENT