Sport

Universitatea Craiova a ratat în ultima clipă un transfer bombă: „Luni trebuia să fie la antrenament!”

Mihai Rotaru a dezvăluit că Universitatea Craiova a ratat transferul lui Alexandru Mitriță, care ar fi fost surpriza patronului pentru suporterii echipei.
12.07.2022 | 09:12
Universitatea Craiova a ratat in ultima clipa un transfer bomba Luni trebuia sa fie la antrenament
Universitatea Craiova a ratat în ultima clipă un transfer bombă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus că Alex Mitriță s-a antrenat la baza Universității Craiova, însă transferul său a picat în momentul în care a primit oferta de la Al Raed.

Universitatea Craiova a ratat în ultima clipă un transfer bombă

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit că plănuia o surpriză pentru fani, și anume să îl transfere pe Alexandru Mitriță, însă mutarea nu s-a mai concretizat după oferta avantajoasă primită de Mitriță de la Al Raed:

ADVERTISEMENT

„Alex Mitriță s-a antrenat și săptămâna trecută în baza noastră, era surpriza noastră pentru suporteri, dar a venit oferta asta din partea echipei lui Marius Șumudică și era normal să meargă acolo. Luni trebuia să fie la antrenamente.

Îmi pare rău, dar chiar era surpriza noastră pentru suporteri. Sunt convins că va reveni mai devreme sau mai târziu la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Eu am niște pariuri cu el și sunt încrezător că le va câștiga el. Toți știm că el poate mult mai mult, gândiți-vă ce ar însemna să-și dubleze calitățile.

E un jucător capricios, pentru că e înzestrat cu mult har, când te uiți la el înțelegi de ce îți place fotbalul. Nu e vorba de mentalitate la el”.

ADVERTISEMENT

„Ar fi o rușine să nu trecem de albanezii din Conference League!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit despre obiectivele echipei, dar și despre transferurile pe care le pregătește: „Prima provocare e Conference League, ne dorim să mergem cât mai sus, iar toate eforturile noastre se vor concentra pe asta.

Vrem să mergem în grupe și sperăm să avem noroc la tragerea la sorți din turul 3, când nu vom fi favoriți. Nu concepem să nu trecem de turul acesta, mai ales că anul trecut am fost eliminați tot de niște albanezi”.

ADVERTISEMENT

„Postul lui Laszlo Balint nu depinde de turul acesta, ar fi neprofesionist, depinde de cum jucăm, depinde de mai multe lucruri.

Dacă noi nu trecem acum ar fi a treia oară și înseamnă că tot ce s-a făcut, s-a făcut greșit, ar însemna să ne batem joc de ce înseamnă Universitatea Craiova.

Pe Raul Silva ni l-am dorit de anul trecut. E greu să aducem jucători mai ales în România, perioada de transferuri abia a început, e greu să aduci un jucător cu cotă în România.

Noi ne dorim mai multe transferuri, Bogdan Rusu poate fi o variantă, mai vrem și un alt atacant. Pe Raul Silva abia acum am reușit să-l luăm, noi l-am vrut din iarnă”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

Transferul lui Raul Silva la Universitatea Craiova a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Rotaru a vorbit și despre oferta de la Steaua Roșie Belgrad pentru Jovan Markovic, însă a explicat motivul pentru care nu vrea să-l lase să plece în Serbia:

„Bogdan Rusu are experiență, dar mai e încă un atacant cu care suntem în discuții și încă unul de care încercăm să ne apropiem. Ambii sunt din străinătate.

Este o ofertă reală chiar mai mare de un milion de euro pentru Markovic de la Steaua Roșie, dar nu luăm în calcul. Noi plătim un milion de euro pentru un jucător, ne permitem să plătim sume mari și e exclus să plece vârfurile de gamă pe sume din astea”.

„E posibil să luăm mai mult decât am luat pe Mihăilă, nu știu. Am spus-o de multe ori că scopul nostru nu e să vindem jucători, dar asta nu înseamnă că nu suntem de acord să vindem.

Nu m-ați auzit prin presă să spun că noi vindem pe 100 de milioane, că ăla e Messi, că ăla e Mbappe, noi avem o altfel de strategie aici”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,37 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT