Fotbal intern

Universitatea Craiova a solicitat, din nou, control anti-doping la meciul cu FCSB. Cine sunt jucătorii testați

29.04.2021 | 22:01
Universitatea Craiova a solicitat din nou control antidoping la meciul cu FCSB Cine sunt jucatorii testati
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a solicitat control anti-doping la meciul cu FCSB. Conform regulamentelor în vigoare, vor fi testați, la finalul partidei, trei jucători de la FCSB, dar și trei ai Craiovei.

Marcatorii golurilor Universității vor fi testați anti-doping

UPDATE: 29 aprilie, ora 21:56 / Adrian Șut, Iulian Cristea, Denis Haruț, de la FCSB, și Alexandru Cicâldău, Dan Nistor și Andrei Ivan, de la Universitatea Craiova sunt cei șase fotbaliști aleși de reprzentanții ANAD pentru a efectua testele anti-doping solicitate de oficialii olteni.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor fi aleși prin tragere la sorți, la finalul partidei, iar testele vor fi de sânge și de urină. A devenit o obișnuință ca oficialii clubului din Oltenia să ceară astfel de controale la meciurile cu contracandidatele la titlu, FCSB, respectiv CFR Cluj.

Și la ultima întâlnire dintre Universitatea Craiova și FCSB, reprezentanții ANAD au descins la arena din Giurgiu și au efectuat testele anti-doping.

ADVERTISEMENT

Cine au fost fotbaliștii testați la meciul anterior și cât a plătit U Craiova

Conform președintelui Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Cristi Balaj, clubul care solicită controlul anti-doping achită și factura. Pentru că s-au solicitat și teste de sânge, și de urină, oltenii vor plăti aproximativ 6.000 de euro.

”Un club poate să facă aceste solicitări. Dar ei vor suporta costul controlului și al controalelor și cu specificația că același număr de controale pe care îl facem la echipa adversă, noi îl facem și la echipa lor, care sunt suportatate de același club”, a declarat Balaj pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cei şase fotbalişti testaţi după remiza de la Giurgiu, scor 0-0, au fost Andrei Miron, Darius Olaru şi Olimpiu Moruțan din tabăra FCSB-ului, respectiv Dan Nistor, Bogdan Vătăjelu și Marius Constantin de la Universitatea Craiova.

Dinamo a căzut în propria capcană

Și Dinamo a solicitat un control anti-doping înainte de un meci cu FCSB. Însă, ”câinii” au căzut în propria capcană. La meciul de Cupa României, desfășurat pe 10 februarie și câștigat de Dinamo cu 1-0 au fost testați câte trei jucători de la fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

Rezultatele jucătorilor de la FCSB au fost negative, însă de la dinamoviști, Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină. Atacantul dinamovist este suspendat pe termen nelimitat și urmează o nouă audiere la ANAD în așteptarea pedepsei.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT