Fotbal intern

Universitatea Craiova a uitat să câștige, dar Papură nu disperă: „Trebuie să te mulțumești la fiecare meci cu ce poți scoate”

28.01.2021 | 16:06
Universitatea Craiova a uitat sa castige dar Papura nu dispera Trebuie sa te multumesti la fiecare meci cu ce poti scoate
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vine după 6 meciuri în care nu a reușit să câștige. În ultimele 5 partide, oltenii au făcut tot atâtea egaluri, iar înainte de acestea a fost învinsă de FCSB. Papură le cere craiovenilor concentrare la finalizare pentru a putea câștiga. 

Universitatea Craiova o va înfrunta pe FC Argeș mâine, de la ora 20:00, într-un meci din etapa cu numărul 20 a Ligii 1. Corneliu Papură a prefațat duelul cu piteștenii și consideră că echipa sa nu va avea o misiune ușoară împotriva lui FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Piteștenii sunt neînvinși în 2021 și vin în Bănie după egalul surprinzător împotriva celor de la FCSB, liderul campionatului, 0-0, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Universitatea Craiova vrea primul succes după 6 etape fără victorie

Antrenorul Corneliu Papură știe de ce are nevoie Universitatea Craiova pentru a câștiga din nou, după ce a înregistrat 5 rezultate de egalitate la rând: ”Cred că ne trebuie și puțină șansă, concentrare pe faza de atac, pentru că am avut situații bune de a înscrie, dar le-am irosit. Cred că în momentul în care vom fi concentrați acolo, la finalizare, vom reuși să câștigăm”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor spune că în rundele precedente elevii săi au practicat un joc bun și își dorește ca jucătorii să repete evoluția din prima repriză a meciului contra lui FC Voluntari:

”Nu cred că jocul a fost cel care a suferit în etapele trecute. Mă gândesc aici la primele reprize pe care le-am făcut cu Viitorul, cu Voluntari. Sper să avem același potențial pe tot parcursul meciului, să creem ocazii așa cum ne-am creat cel puțin în prima repriză la meciul cu Voluntari”.

ADVERTISEMENT

”Ne gândim să câștigăm fiecare meci”

Papură nici nu se gândește la un alt rezultat în afara unei victorii în meciul contra lui FC Argeș și promite că oltenii vor da totul pentru a obține cele trei puncte: ”Fiecare meci ne gândim doar să-l câștigăm. Acum vedem ce se poate întâmpla. Într-un meci sunt atâtea necunoscute. Noi facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga”.

Tehnicianul Universității Craiova speră ca jucătorii săi să obțină un rezultat bun pentru a se elibera de tensiunea care planează asupra echipei: ”Cu siguranță un rezultat bun și un joc bun le va descreți fruntea și vor fi mult mai încrezători în ceea ce pot să facă pentru că există un lot cu jucători cu potențial foarte bun”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul nu se teme că ar putea fi demis după acest joc chiar dacă s-a scris că ar putea fi înlocuit cu Laurențiu Reghecampf. Papură a fost întrebat și dacă actualul său mandat este mai slab ca precedentul: ”Din punct de vedere al punctelor, cu siguranță, dacă luăm așa depinde ce parte a paharului privești. Am pierdut un singur meci. Într-adevăr, puteam să facem mult mai multe puncte”.

”Trebuie să te mulțumești la fiecare meci cu ce poți scoate. La meciul cu Voluntari un egal a fost nemeritat, din punctul meu de vedere. Dar să sperăm că eu știu de când a început returul am avut parte totuși de terenuri dificile unde echilibrarea valorilor s-a făcut doar datorită terenului și cel mai elocvent exemplu este Pitești cu FCSB. Unde pe un teren nu foarte bun FCSB o echipă tehnică nu a reușit să-și impună jocul. Același lucru cred că s-a întâmplat și cu noi în momentul în care terenul nu a fost așa cum ne-am dorit și cu o echipă cu jucători tehnici, inventivi e destul de complicat să te impui”, a adăugat Papură.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeş: 2,42 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT