Fotbal intern

Universitatea Craiova a vrut să-l transfere pe Bogdan Planic de la FCSB! Sorin Cârțu: ”Am vrut să dăm 1.000.000 de euro”

19.02.2020 | 11:46
Universitatea Craiova a vrut sal transfere pe Bogdan Planic de la FCSB Sorin Cartu Am vrut sa dam 1000000 de euro
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a dezvăluit că oltenii au vrut să-l transfere pe fundașul Bogdan Planic de la FCSB.

Universitatea Craiova a vrut să-l transfere pe Bogdan Planic de la FCSB: ”Au fost discuții”

”Am făcut o ofertă şi pentru Bogdan Planic de 1.000.000 de euro. Au fost nişte discuţii între domnul Rotaru şi Gigi Becali, dar nu s-au finalizat. Nu aveam cum să-l legitimăm la momentul acesta”, a spus Sorin Cârțu despre transferul lui Bogdan Planic de la FCSB la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Am ales să-l aducem pe Dielna. Este posibil să mai transferăm”, a mai declarat președintele oltenilor la emisiunea Digi Sport Matinal.

Craiova l-a luat pe Bălașa de la FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Universitatea Craiova îl va aduce pe fundașul Claude Dielna, care a mai jucat și la Dinamo București. Francezul în vârstă de 32 de ani urmează să semneze contractul cu echipa lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

În vară, Universitatea Craiova l-a transferat de la FCSB pe fundașul Mihai Bălașa, intrat în dizgrațiile finanțatorului Gigi Becali. Oltenii au plătit 100.000 de euro pentru aducerea jucătorului în vârstă de 25 de ani.

Oltenii, nemulțumiți de Acka

Fundașul francez Claude Dielna a mai fost pe lista oficialilor de la Universitatea Craiova și la începutul actualului sezon, dar atunci cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

Oltenii erau în căutarea unui fundaș central experimentat în vederea atacării titlului de campioană în play-off. În acest moment, Corneliu Papură pare să mizeze pe cuplul Mihai Bălașa – Uros Cosic, după ce ivorianul Stephan Acka a comis multe greșeli. În schimb, Tiago Ferreira și Florin Gardoș par a nu intra în planurile tehnicianului.

Varianta Marius Constantin a picat

Oficialii clubului Universitatea Craiova au încercat să-l aducă în această iarnă pe Marius Constantin de la Gaz Metan Mediaș, dar FANATIK a aflat că transferul a căzut după ce Edi Iordănescu i-a ameninațat pe conducătorii ardelenilor că va pleca dacă jucătorul va fi cedat.

ADVERTISEMENT

Duminică, 23 februarie, de la ora 20:00, ”vulcanul” de pe ”Ion Oblemenco” se anunță plin la ultimul meci tare din sezonul regulat: Universitatea Craiova – CFR Cluj. Oltenii au pus în vânzare biletele pentru meciul cu liderul la zi, iar organizatorii se așteaptă la o asistență maximă pe arena din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 4.45 este cota pentru „total goluri: 3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT